Onderneming gericht op informeel leren

Utrecht

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
Eenmanszaak

Soort bedrijf:
Zakelijke dienstverlening

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag:
Vertrouwelijk

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

Aangeboden wordt een bewezen applicatie dat een platform is voor de ondersteuning van het informeel leren binnen en tussen organisaties. De applicatie ondersteunt kennisdistributie tussen medewerkers door informele workshops en kennissessies. Het is bekend dat kennisdistributie binnen de eigen onderneming waarbij gebruik wordt gemaakt van reeds bestaande kennis bij medewerkers vele malen effectiever is dat het volgen van opleidingen bij externe partijen.

Tot op heden is deze kennisdistributie slecht georganiseerd binnen organisaties en heeft een incidenteel karakter. De applicatie structureert deze interne kennisdistributie en zorgt voor een repeterend karakter waardoor medewerkers continu van elkaar blijven leren. Met voor de organisatie het positieve effect dat medewerkers, tegen geringe kosten, beter in staat zijn om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen en het intern ondernemerschap wordt vergroot.


Overig

Onderzoek door TNO naar deze applicatie onderschrijft deze beweringen. De applicatie wordt sinds 2014 gebruikt door diverse overheidsinstanties en onderwijsinstellingen. Het verdienmodel is gebaseerd op een doorlopend abonnementensysteem.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.