Onderneming in zorgsector

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Groothandel

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Handelsonderneming

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

In het recente verleden en ook nu nog, doen mensen een beroep op de overheid voor zorg, met een vanzelfsprekende gebruikmaking van traditionele zorginstellingen. In de toekomst zal men echter steeds meer zelf de regie moeten nemen en eigen keuzes moeten maken. Betreffende onderneming richt zich op particulieren in de zorgmarkt en speelt in op bovengenoemde ontwikkeling, met een breed aanbod van technologische oplossingen en overige hulpmiddelen. De producten van deze onderneming kenmerken zich door een “innovatief” karakter, zijn niet bij de doorsnee winkel verkrijgbaar en zijn vaak nog onbekend bij potentiële afnemers/klanten.

Onderneming zal met lokaal opererende formuleregisseurs (i.e. franchisenemers) en zorg-/wel-zijnsinstellingen samenwerken aan een grotere bekendheid van deze producten en daarmee ook het gebruik vergroten. De producten betreffen o.a. domotica, meer geavanceerde toepassingen voor persoonsalarmering, communicatiediensten, zorgproducten en ADL hulpmiddelen (voorzieningen bad-/slaapkamer, aan- en uitkleden, keukenaccessoires, huishouden, lezen en schrijven, GPS hulpmiddelen, therapeutische bewegingsstimulering, serious gaming).


Overig

De gezochte financiering van 250K wordt deels aangewend voor marketing/promotie en deels aangewend als werkkapitaal voor onder andere het aanleggen van voorraden. Onderneming wil in het eerste jaar groeien naar 10 formuleregisseurs, en in de komende jaren tot 40 formuleregisseurs. Op basis hiervan is de verwachting dat na 5 jaar een nettoresultaat van ruim een miljoen euro haalbaar zal zijn. Inmiddels is er een investeerder die een overeenkomst heeft gesloten voor 100.000 Euro. 50.000 Euro direct en 50.000 Euro nadat een andere investeerder en/of management buy in kandidaat instapt.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.