Internationale E-commerce onderneming

Europa

Algemene informatie

Branche:
Groothandel

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Handelsonderneming

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

Onderneming biedt hoogwaardige cosmetica gebaseerd op authentieke, biologische en organische oliën (Beauty & Gezondheid). Wereldwijde markt door geavanceerde multi-channel digitale marketing strategie. Onderneming verwacht succesvol te zijn door:
- zich te richten op een wereldwijde markt
- de sterke groei van E-Commerce wereldwijd
- haar vakkundige en passievolle basis in digitale en online marketing
- haar end-to-end operatie (rechtstreekse verkoop aan gebruikers)
- weinig tot geen afhankelijkheden van externe partijen bij verkoop en inkoop
- haar kwalitatief zeer sterk product

De producten van de hierboven beschreven onderneming bestaan uit biologische en organische olie. De olie is rijk aan verschillenden vitaminen, mineralen en vetzuren (vitamine E & F, omega 3 & 6 & 9, caroteen, fenolzuur). Binnen de cosmetica markt bevindt deze olie zich wereldwijd in een booming-hype. Bestemd voor haar, huid- en nagelverzorging. Deze veelzijdige olie voedt de hoofdhuid, revitaliseert het haar en werkt haaruitval tegen. Het houdt de huid jong en helpt tegen eczeem, acne, droge huid, rimpels, roodheid, psoriasis, littekens, striae, wondjes, zonnebrand en zonnerallergie. Bovendien staat de olie vooral bekend om het anti-aging effect. Er is wereldwijd meer vraag dan aanbod, die al jaren stijgt; de boomgaarden groeien namelijk nergens anders behalve in het zuidwesten van Marokko. Al eeuwenlang produceren de Berberse vrouwen op een ambachtelijke wijze in deze regio olie, welke gebruikt wordt als een traditioneel beauty & wellness product. Er is gemiddeld 30 kilogram aan vruchten nodig voor het produceren van slechts één liter olie. De talloze effecten van de olie zijn wetenschappelijk bewezen, ook in de media (CNN, BBC, The New York Times, National Geographic etc.) en door miljoenen gebruikers wereldwijd ervaren. De onderneming biedt de olie in de pure vorm aan, maar ook verwerkt in eindproducten zoals shampoo, gezichtscrème, body lotion en nog veel meer.


Overig

Onderneming heeft als ambitie om een wereldwijd erkend merk van kwalitatieve cosmetica te vestigen binnen een nog onverzadigde en jonge niche markt die sterk groeit. Er is in totaal 100.000 EUR geïnvesteerd en de onderneming bestaat anderhalf jaar. Vanwege haar end-to-end operatie zijn de winstmarges aanzienlijk.

De gezochte financiering van 550K EUR (in milestones) zal worden besteed aan het vergroten van productie en de inkoop van voorraden, aan media en advertising, aan de verdere opbouw van verkoopkanalen en de uitrol in VS, UK, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. De onderneming verwacht in jaar 3 een omzet van ruim 3M EUR te realiseren.

De onderneming opereert binnen een wereldwijd beauty industrie met in totaal een gemiddelde omzet van 315 miljard EUR in 2011.


Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

Je kunt gratis reageren op het door jou gekozen profiel. Vul je emailadres in. Stel je vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Jouw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met jou op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.