E-commerce en retail onderneming

Europa

Algemene informatie

Branche:
Groothandel

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Handelsonderneming

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

Kapitaal gevraagd voor een E-commerce en retail onderneming (omni channel). Onderneming zal in de markt een brede scala van, sterk in prijs verlaagde third party producten en diensten online en offline aanbieden. Offline, zal de aanbieding worden gedaan via een kaart, via de Points-Of-Sale (POS) van toonaangevende retailers, om direct substantiële inkomsten te genereren. Bedrijf heeft met drie van de meest invloedrijke resellers / verwerkingspartners in de Duitstalige landen (en daarbuiten) in de E-commerce, (credit) card processing, cadeaubonnen, loyalty cards en prepaid kaarten Letter of Intents (LOI's) gesloten. Aanvullende overeenkomsten zijn in onderhandeling. Aan de product kant is de onderneming in vergaande onderhandeling met 60 + potentiële product partners zoals console games, online games, gok bedrijven, anti-virus en beveiliging internet, downloaden van muziek, tv-stations, enz. Het management van de vennootschap is zeer ervaren in alle noodzakelijke competenties en heeft leidende posities gehad bij bedrijven als Telefónica, InComm, RTL TV en ProSieben. Product campagnes zullen zwaar worden ondersteund door middel van TV, radio en online campagnes, persberichten en in-store sales promoties. Parallel zal het bedrijf continu de catalogus blijven uitbreiden, met alternatief aanbod online. Via in-store displays zal het bedrijf campagnes voeren om producten te promoten bij de meer dan 100 miljoen consumenten per maand, direct bij de POS.


Overig

Gebaseerd op slechts een paar winkelketens, te beginnen in Duitsland en Oostenrijk en op basis van conservatieve aannames voor de verkoop niveaus, toont de financiële case van het bedrijf indrukwekkende omzet en winst. Voor 2015, is de verwachting van het bedrijf een omzet van 70 MLN EUR (face value) en een nettowinst van 11 MLN EUR. Een externe serie A financiering van 700K euro, zal het bedrijf toegang geven om onmiddellijke operationele winstgevendheid te bereiken vanaf Q4 2013 en bottom line break-even vanaf Q2 2014. Investeerders hebben al 500K-600K Euro toegezegd, dus er wordt nog 100-200K gezocht. Het behoort ook tot de mogelijkheden om de gehele 700K te financieren.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.