15/01/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Elektrisch rijden is populairder dan ooit en blijft de komende jaren doorgroeien. Deze ondernemer exploiteert een landelijk netwerk van (eigen) elektrische laadpunten op goed bezochte locaties waar mensen enkele uren verblijven zoals hotels, bedrijvenparken en sportaccommodaties. De startfase van de onderneming is succesvol, thans zijn circa 100 locaties contractueel vastgelegd met de ambitie te groeien naar ruim 700.


Overig

Vanwege de realisatie van de groei-ambities heeft de ondernemer behoefte aan het aantrekken van risicokapitaal voor de financiering van (voornamelijk) de aan te schaffen oplaadapparatuur. Op goed bezochte locaties waar mensen enkele uren verblijven exploiteert deze start-up openbare laadpunten voor elektrische auto’s. De verdiencapaciteit bestaat uit de marge tussen via laadpassen door te belasten gebruiksvergoedingen en de in te kopen elektriciteitskosten.

Geïnteresseerde investeerders kunnen na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring het investeringsmemorandum ontvangen. Daarna wordt u uitgenodigd voor een gesprek met de ondernemer waarin u aanvullende informatie kunt verzamelen en vragen wij u om uw interesse schriftelijk kenbaar te maken.


Netwerk van elektrische laadpunten
Regio
Zuid-Holland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
250.000 - 500.000