Adventure-bedrijf in Limburg - MBI transactie

Limburg

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
1.000.000 - 2.500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Activiteiten van het bedrijf
Toonaangevend en volledig geoutilleerd adventure-bedrijf in Limburg. Ter overname wordt aangeboden een compleet (landelijk- en (Eu)regionaal bekend zijnde) adventure-bedrijf met een groot activiteitenprogramma, alsmede doorgroei- en uitbreidingsmogelijkheden op basis van bewezen concepten en additionele value-drivers, inclusief geactualiseerde langdurige erfpachtovereenkomst met de Gemeente. De onderneming organiseert o.a. unieke ontdekkingstochten in het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa, te voet of op een speciale grotbike waarbij voor deelnemers een nieuwe wereld opengaat, op 40 meter onder de grond. Verder worden er high-challenge- en overige outdoor-adventure activiteiten georganiseerd. Doelgroepen zijn thans individuele/groepen, bedrijven, overheidsinstanties etc.

Overig

De onderneming wordt aangeboden als totaal turn-key project voorzien van complete historie, werkprogramma’s, bedrijfsdata en analyses en heeft een TÜV kwaliteitskeurstempel. Deze prospect is uitermate geschikt voor een MBI kandidaat met affectie in de adventure-branche. Eventuele mogelijkheid om financiering te regelen in combinatie met de Limburgse Industriebank.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.