Carréhoeve met vele mogelijkheden

Limburg

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Hotels

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
1.000.000 - 2.500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
Te koop aangeboden een carréhoeve, in gebruik als B&B met woning en de mogelijkheid voor het starten van een camping. In deze uniek en rustiek gelegen carréhoeve is sinds 1992 een horeca-exploitatie gevestigd. Een heuse vakantiehoeve met B&B-kamers, appartementen, een restaurant met sfeervolle ruimten en aangrenzende terrassen evenals een aangrenzende privéwoning. Tevens zijn er een drietal garages, twee schuurtjes, opslagruimten, een royale zolder, ruime parking, speeltuin en zwembad met ligweide. Totaal aantal bedden: ca 90!

Overig

Indeling: B&B: 8 kamers; waarvan 4 nieuw met badkamer, 1 bestaande met badkamer en 3 met gezamenlijke badkamer; 2 x 2 persoonsappartement; 1 x 4/5 persoonsappartement; 2 x 6/7 persoonsappartement; 1 x 8 persoonsappartement; 1 x10 persoonsappartement; 1 x 12 persoonsappartement; 4 x 2/4 persoonsappartement voor langere verhuur; Horecagedeelte: 40 zitplaatsen binnen met mogelijkheid tot 75. Privéwoning is opgetrokken uit Kunradersteen. Bestaat uit 7 slaapkamers. In kelder bevindt zich een sauna en wijnkelder.

Vele activiteiten in de omgeving, denk daarbij aan Gaia Zoo, Thermae 2000, Snowworld, Mondo-Verde en het bezoek aan steden als Maastricht, Aken, en Luik zijn vanuit deze hoeve mogelijk en bereikbaar binnen een kort tijdsbestek. Ook voor kinderen is deze plek een waar paradijs; schommels, trampolines, 'natuurlijk speelgoed' in en om bomen en struiken en uiteraard een prachtig zwembad. Het pand heeft een oppervlakte van 500m2, verdeeld in drie onderdelen: Horecagedeelte van 80m2 (bar & restaurant), 350m2 voor appartementen en 125m2 privé-woonruimte. Tevens garage voor 5 auto's en parkeerplaats voor ca 40 auto's. Geheel wordt gecompleteerd door huisweide van 0,5 ha. Op dit gehele terrein rust bestemming camping!

Reden van verkoop: bereiken van respectabele leeftijd van huidige eigenaren. Geen overname leveranciersverplichtingen.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.