29/05/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Limburg

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Hotels

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf
Te koop aangeboden een carréhoeve, in gebruik als B&B met woning en de mogelijkheid voor het starten van een camping. In deze uniek en rustiek gelegen carréhoeve is sinds 1992 een horeca-exploitatie gevestigd. Een heuse vakantiehoeve met B&B-kamers, appartementen, een restaurant met sfeervolle ruimten en aangrenzende terrassen evenals een aangrenzende privéwoning. Tevens zijn er een drietal garages, twee schuurtjes, opslagruimten, een royale zolder, ruime parking, speeltuin en zwembad met ligweide. Totaal aantal bedden: ca 90!

Overig

Indeling: B&B: 8 kamers; waarvan 4 nieuw met badkamer, 1 bestaande met badkamer en 3 met gezamenlijke badkamer; 2 x 2 persoonsappartement; 1 x 4/5 persoonsappartement; 2 x 6/7 persoonsappartement; 1 x 8 persoonsappartement; 1 x10 persoonsappartement; 1 x 12 persoonsappartement; 4 x 2/4 persoonsappartement voor langere verhuur; Horecagedeelte: 40 zitplaatsen binnen met mogelijkheid tot 75. Privéwoning is opgetrokken uit Kunradersteen. Bestaat uit 7 slaapkamers. In kelder bevindt zich een sauna en wijnkelder.

Vele activiteiten in de omgeving, denk daarbij aan Gaia Zoo, Thermae 2000, Snowworld, Mondo-Verde en het bezoek aan steden als Maastricht, Aken, en Luik zijn vanuit deze hoeve mogelijk en bereikbaar binnen een kort tijdsbestek. Ook voor kinderen is deze plek een waar paradijs; schommels, trampolines, 'natuurlijk speelgoed' in en om bomen en struiken en uiteraard een prachtig zwembad. Het pand heeft een oppervlakte van 500m2, verdeeld in drie onderdelen: Horecagedeelte van 80m2 (bar & restaurant), 350m2 voor appartementen en 125m2 privé-woonruimte. Tevens garage voor 5 auto's en parkeerplaats voor ca 40 auto's. Geheel wordt gecompleteerd door huisweide van 0,5 ha. Op dit gehele terrein rust bestemming camping!

Reden van verkoop: bereiken van respectabele leeftijd van huidige eigenaren. Geen overname leveranciersverplichtingen.


Carréhoeve met vele mogelijkheden
Regio
Limburg
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
1.000.000 - 2.500.000