Geavanceerde software voor vermogensbeheer

Europa

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Zakelijke dienstverlening

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
2.500.000 - 5.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

Ondernemer zoekt bedrijfsopvolging of kandidaat ter overname van exclusieve beleggingssoftware. Doelgroep zowel particulier als professioneel. Succesvolle ondernemer zoekt kandidaten ter overname / gebruik van exclusieve Wealth Management software. Geen specifieke kennis noodzakelijk. Gebruik t.b.v. het beheren van vermogen en kapitaal op een zeer doeltreffende en rendabele wijze. Doelgroep zowel particulier als (semi) professioneel. Commerciële partijen hoeven niet te reageren. De onderneming beschikt over geavanceerde beleggingssoftware bedoeld voor het laten renderen en bescherming van kapitaal. De ondernemer heeft in de loop van de jaren enkele miljoenen geïnvesteerd in de ontwikkeling van enkele wealth management - c.q. handelssystemen waarmee sinds 2003 wordt gewerkt. Sinds 2009 zijn de systemen geautomatiseerd.


Overig

Er worden rendementen behaald van 25% à 30% op jaarbasis. Geverifieerde resultaten zijn aanwezig. De koper dient rekening te houden met een minimaal te renderen vermogen vanaf € 1 Mio. U kunt het systeem niet alleen voor eigen gebruik aanschaffen, maar wij bieden ook de mogelijkheid tot wederverhuur aan maximaal 5 andere partijen; in dat geval bedraagt de investering € 1.250.000,=. Er is sprake van een ruime periode van een “Proof of Concept.” Er bestaat tevens de mogelijkheid om het systeem niet-exclusief aan te schaffen voor eigen gebruik, à € 650,000,-, met eventueel de gelegenheid om gebruik te maken van een uitgestelde deelbetaling, eveneens na een succesvolle proefperiode. Het gebruik van de software applicatie is zeer klantvriendelijk en kennis hiervan is niet relevant. De ondernemer boogt op ruim 30 jaar beurservaring. Begeleiding, ondersteuning en een inwerkfase maken onderdeel uit van het aankoopproces. Er is een verkoopmemorandum beschikbaar.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.