05/07/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Producent van maatwerk op interieurgebied, gevestigd in Zuid Nederland zoekt strategische partner om intensief samen te werken en wellicht in de toekomst een fusie of overname te realiseren. Gezien de leeftijd van de ondernemer wil hij op deze wijze voorbereidingen treffen voor een bedrijfsoverdracht. De huidige eigenaar wil graag nog enkele jaren dagelijks verantwoording dragen en actief betrokken blijven bij de bedrijfsvoering. De onderneming bestaat al ruim 30 jaar.  


Activiteiten van het bedrijf

Ze ontwerpt en produceert maatwerkproducten onder een eigen label voor de eindgebruiker. Hoofdzakelijk voor de particuliere markt, die middels een dealernetwerk in hoofdzakelijk Nederland maar ook in België wordt bewerkt. Het bedrijf richt zich op het midden- en hoger segment van de markt met (betaalbare) kwaliteitsproducten. De onderneming opereert vanuit een prima geschikt eigen pand met productie- en opslagruimten, een grote showroom, een representatieve ontvangsthal en meerdere kantoorruimten. Men beschikt over een uitgebreid en modern machinepark. Het bedrijf is gelegen op een groot, representatief en goed bereikbaar bedrijvenpark. Gedurende een periode van samenwerking is het denkbaar dat een strategische partner gebruik maakt van een deel van deze faciliteiten ten behoeve van eigen bedrijfsactiviteiten.


Overig

Graag komen we in contact met geschikte kandidaten. Indien u serieus interesse heeft kunnen we telefonisch meer gedetailleerde informatie delen. We beschikken over een beknopt memorandum.


Strategische partner voor productiebedrijf
Regio
Nederland
Branche
Industrie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.