23/06/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Groothandel

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Om hier goede invulling aan te geven is gekozen voor mede-eigenaarschap en zij bieden dan ook graag de kans aan een Expert in Marketing en Communicatie waarbij e-commerce en branding een sterk toegevoegde waarde kan bieden. Voor ons en voor jou - is primair dé juiste DNA match met onze opdrachtgever en zijn team een voorwaarde om tot een duurzame samenwerking te komen. Wie past het beste bij wat wij voor ogen hebben? Naast een bovengemiddeld ontwikkelde ondergrond op het terrein van e-commerce, marketing en communicatie, kruipt het ondernemersbloed door je aderen en beschik je over een enorme gunfactor.


Activiteiten van het bedrijf

Onze opdrachtgever is met haar groothandels- en (r)etailactiviteiten in topkwaliteit high-end producten, binnen de aanverwante fashionsector, toe aan een verdere versterking van haar marktpositie.


Overig

Als ondernemer ben je bekend met welke taken er in algemene zin beheerst dienen te worden om een onmetelijk succes uit jouw inspanningen te halen. Wij willen dit dan ook in een nader stadium met elkaar afstemmen. Je staat voor je product en je organisatie, communiceert to-the-point en bent naast een echte hunter ook een sterke netwerker. Kennis en ervaring alsmede een aantoonbaar netwerk binnen de algehele fashion sector kan een pre zijn, echter wanneer je dit kunt compenseren met je persoonlijkheid en een goed ontwikkeld denk- en opnamevermogen, kan iedere andere achtergrond voor ons interessant zijn. Heb jij over de skills, ben jij het gezicht en jeuken je vingertoppen om met de nodige pk's mee te bouwen aan het bestaande fundament? Beschik je als beoogd meewerkend mede-eigenaar / aandeelhouder verder over ca. 200k aan financiële middelen? Grijp deze unieke kans met beide handen en reageer!


Uitzonderlijke kans voor businesspartner!
Regio
Zuid-Holland
Branche
Groothandel
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000