Ondernemende concept uitbouwer / aandeelhouder

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Groothandel

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Groothandel in hout- en bouwmaterialen

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

Onze opdrachtgever is door de jaren heen een succesvol ontwikkelaar in afbouwproducten binnen de woningbouw gebleken. Een nieuw eigentijds concept ligt klaar en is nagenoeg rijp om in de markt te worden gezet. Voor de uitrol van dit concept komen wij graag in contact met een energieke ondernemende concept uitbouwer / mede-eigenaar die in staat is om het geheel naar een (inter)nationale volwassenheidsfase te brengen. De ondernemer wordt voornamelijk belast met het in de markt zetten van een duurzaam product in een nichemarkt, het beheer en de uitbouw ervan. Voor de administratieve en logistieke processen is een goed geoutilleerde organisatie gevonden, terwijl de productontwikkeling in een nauwe samenwerking geschiedt met de concepteigenaar. De afzet verloopt overwegend via de professionele toelevering in de nieuwbouw-, onderhouds- en renovatiesector en secundair aan particuliere consumenten via de doe-het-zelfbranche.


Overig

Wie past het beste bij wat wij voor ogen hebben? Naast een bovengemiddeld ontwikkelde ondergrond op marketing en commericeel vlak kruipt het ondernemersbloed door je aderen en beschik je over een enorme gunfactor. Je staat voor je product en je organisatie, communiceert to-the-point en bent naast een echte hunter ook een sterke netwerker. Kennis en ervaring alsmede een aantoonbaar netwerk binnen de sector kan een pre zijn, echter wanneer je dit kunt compenseren met je persoonlijkheid en een goed ontwikkeld denk- en opnamevermogen, kan iedere andere achtergrond voor ons interessant zijn. Jij bent het gezicht, jij bent de ondernemer en jij bouwt aan een nieuw bedrijf welke de sector in no-time gaat waarderen. Als mede-eigenaar / aandeelhouder beschik je over enige financiële middelen en een reserve om de opstartperiode onbezorgd door te komen. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze unieke kans, maak dit dan kenbaar via het reactieformulier én op jouw manier!Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.