Strandpaviljoen, unieke kans op toplocatie!

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

Op een absolute A1 locatie, in een populaire badplaats, aan het Noordzeestrand bieden wij een strandpaviljoen / beachclub te koop aan. Het betreft een standplaats met opstallen. Het paviljoen bestaat uit verschillende ruimtes verdeeld op een bijzonder ruim perceel. Hoofdgebouw met keuken, spoelkeuken, opslag, magazijn en koelvriescellen, sanitaire unit, feestzalen en speel-/BBQ veld, ligbedden-weide en meerdere terrassen voorzien van windschermen.

De onderneming laat interessante omzetten zien, heeft veel mogelijkheden en een flinke capaciteit. Het restaurant met onderscheidende menukaart voor ontbijt, lunch, diner en borrel is een ideale locatie voor feesten en partijen. Zes maanden lang iedere dag geopend en goed bereikbaar, ook met OV.


Overig

De vraagprijs bedraagt ca. € 1 miljoen. Het benodigd eigen kapitaal bedraagt minimaal € 100.000, terwijl een tekort aan eigen vermogen op de bank eis kan worden aangevuld vanuit onze participatiemaatschappij.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.