Prominent hotel (met vergunning voor verdubbeling)

Friesland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Hotels

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
1.000.000 - 2.500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
Zeer strategisch, aan de rijksweg A7, gelegen 4-sterren hotel in bekende watersportplaats en bedient de doelgroepen zakelijk en toerisme. Het hotel beschikt over ca. 35 comfortabele kamers en heeft een vergunning voor een verdubbeling van de kamer capaciteit. Tevens beschikt het hotel over vier vergaderzalen, een buffetrestaurant, een zonnig terras, een restaurant met ca. 200 zitplaatsen met open keuken en bedient zowel de hotelgasten als de gasten uit nabije omgeving. Indien gewenst is het restaurant van het hotel te scheiden. Een aantal ruimtes worden verhuurd aan derden, waaronder een kapsalon, beautysalon, nagelstudio en een afslankstudio. Het hotel bevindt op ca. 10 minuten loopafstand van het stadscentrum. De omgeving leent zich uitstekend voor fiets -en wandeltochten. Zo faciliteert de hotelier diverse oplaadpunten voor elektrische fietsen en een beveiligde fietsenstalling. Er zijn ca. 100 parkeerplaatsen rond om het hotel.

Overig

De vraagprijs bedraagt ca. € 2,3 miljoen. Het benodigd eigen kapitaal bedraagt minimaal € 200.000, terwijl een tekort aan eigen vermogen op de bank eis kan worden aangevuld vanuit onze participatiemaatschappij.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.