Hotel, hoge bezettingsgraad en zeer renderend

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Hotels

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag:
1.000.000 - 2.500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
Zeer goed onderhouden, klassiek hotel (incl. OG) - gelegen op een toplocatie in Zuid-Holland. Direct bereikbaar met auto en openbaar vervoer en het heeft de beschikking over een eigen beveiligd parkeerterrein. Het hotel beschikt over comfortabele kamers, allen met luxe badkamer, een sfeervolle bar en restaurant met tuin en zonnig terras. Het hotel is gericht op nationale en internationale gasten, zakenmensen en toeristen en heeft een uniek hoge bezettingsgraad.

Onderscheidend vermogen
Ook zijn er uitbreidingsmogelijkheden op de ruime eigen kavel. Zeer interessant is dat er jaarlijks een uniek hoge winstbijdrage wordt geleverd.

Overig

De huidige ondernemers zijn toe aan een volgende fase in hun leven en komen graag in contact met een opvolger. De vraagprijs bedraagt ca. € 2 miljoen en wanneer een eigen vermogen van minimaal € 100.000 voorhanden is, zijn wij vanuit onze investeringsmaatschappij bereid om een eventueel tekort t.a.v. de bank eis aan te vullen. Neen contact met u op voor een kennismakingsgesprek!


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.