Familiehotel (met bouwgrond voor privé woning)

Limburg

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Hotels

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
1.000.000 - 2.500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
Op een absolute A1 locatie, in toeristisch Limburgse dorpscentrum, bieden wij een volledig gerenoveerd familiehotel te koop aan. Het hotel wordt inclusief het onroerend goed aangeboden, is gelegen op een ruim perceel en heeft vergunning voor het bouwen van een privéwoning. Het familiehotel beschikt over comfortabele kamers, een restaurant met een uitstekende keuken, sfeervolle bar, biljart, tuin met meerdere zonnige terrassen en is gericht op nationale en internationale gasten. Goede bereikbaarheid, ook met het openbaar vervoer, vrij parkeren en een royale fietsenstalling. Het hotel realiseert een interessante winstgevendheid en beschikt over een goede personele bezetting.

Overig

De vraagprijs bedraagt € 2 miljoen. Het benodigd eigen kapitaal bedraagt minimaal € 150.000, terwijl een tekort aan eigen vermogen op de bank eis kan worden aangevuld vanuit onze participatiemaatschappij. Is uw interesse gewekt? Reageer via het reactieformulier en wij nemen spoedig contact met u op.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.