**** Hotel en wegrestaurant nabij watersportgebied

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Hotels

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
2.500.000 - 5.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Activiteiten van het bedrijf

Wij bieden, wegens leeftijd van de huidige eigenaar, te koop aan: Een wegrestaurant met een apart gesitueerd 4 sterrenhotel gelegen op een absolute A1-locatie aan een drukke rijksweg en nabij een watersport en recreatie gebied! Het hotel en restaurant zijn een populair rustpunt zowel voor zakelijk gebruik en toerisme. Het hotel beschikt over 36 super luxe kamers en drie vergaderzalen. Het restaurant voor ontbijt, lunch en klasse diner voorziet in meer dan 180 zitplaatsen.


Overig

Met voldoende eigen kapitaal van de kandidaat koper is een investeerder zonder zeggenschap bereid aanvullend kapitaal te verstrekken tegen zeer acceptabele voorwaarden zodat er voor de bank voldoende eigen vermogen is. De investeerder kan later tegen een vooraf vastgestelde prijs weer uitgekocht worden. Discretie staat voorop.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.