Handelsonderneming in staalconstructies

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Groothandel

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Handelsonderneming

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
2.500.000 - 5.000.000

Resultaat voor belasting:
250.000 - 500.000

Indicatie overnamebedrag:
2.500.000 - 5.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

Handelsonderneming ter overname in staalconstructies wegens leeftijd. Verkoop aan aannemingsbedrijven in de bouw en aanbouw en winkelcentra.


Onderscheidend vermogen

De constructies en frames worden geproduceerd in een eigen fabriek in een Europees lage loon land. Dit maakt het bedrijf uitermate concurrerend. Het bedrijf is eenvoudig bestuurbaar doordat afnemers de maten en materialen vooraf gedetailleerd en contractueel aanleveren. De controle gebeurd in samenwerking met de afnemer waarna er afgerekend wordt en het vervoer plaatsvindt. Pas daarna wordt de fabriek betaald waardoor er in principe niet veel eigen of nagenoeg geen eigen vermogen in voorraden blijft hangen.


Overig

De Handelsonderneming is ook los van de fabriek te koop met vaste leveranciers contracten. Het bedrijf is voor de (kandidaat koper) nieuwe eigenaar zeer goed en snel verder uit te bouwen. Omzet € 5 mln, winst voor belastingen € 400.000. Prijs in overleg, indicatie 2,5 mln. De kandidaat koper moet voor een deel over eigen kunnen beschikken. De eigenaar staat garant voor de overige financiering.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.