Verhuurmakelaar in Den Haag

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Bemiddelaar in onroerende zaken

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
0 - 100.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
Vertrouwelijk

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
Deze onderneming is een professionele en enthousiaste makelaars-organisatie gespecialiseerd in het aanhuren, verhuren en beheren van vastgoed. Aan het vernieuwende concept binnen de verhuurmakelaardij is twee jaar gewerkt en in 2006 geïntroduceerd in Nederland. Ter overname aangeboden wordt deze startklare franchiseformule inclusief licentie in de stad Den Haag. De onderneming onderscheidt zich in positieve zin door een zeer professionele en commerciële benadering van de markt welke direct gepaard gaat met een volledige service voor, tijdens en na de bemiddeling voor zowel huurder als verhuurder. Tevens biedt de onderneming aan alle klanten totaaloplossingen in de aanhuur, verhuur en het beheren van vastgoed.

Overig

Het Franchiseconcept voor Ondernemers: Een uniek franchiseconcept dat met aan- en verhuur van vastgoed de Nederlandse markt wil veroveren. Het concept wordt gedragen door ambitieus, fris en flexibel ondernemerschap. Tevens wordt er werkt volgens een full-service, shop-in-shop principe waarbij de Partner (franchisenemer) zich volledig en in alle vrijheid kan richten op zijn kerntaak, het ondernemerschap. Er wordt veel waarde gehecht aan de ondernemersmentaliteit van onze Partners. Deze mentaliteit zorgt ervoor dat de organisatie uitblinkt in datgene waar wij voor staan en zal dus altijd gestimuleerd worden.

Wie zoeken wij: Wij zijn vooral op zoek naar ambitieuze en servicegerichte ondernemende vrouwen en mannen die zich kunnen vinden in ons concept en onze manier van samenwerken. Als je wilt werken in een vakgebied waar ondernemen, persoonlijke contacten en zelfontplooiing een grote rol spelen ben je bij ons aan het goede adres. Er wordt op een inspirerende en professionele manier met elkaar samengewerkt.

Volledige ondersteuning: Partners dienen zich volledig te kunnen richten op hun kerntaken, het aanhuren en verhuren van woonruimte en natuurlijk het ondernemerschap zelf. Veel zaken worden centraal geregeld en de zaken die beter plaatselijk geregeld kunnen worden laten we over aan de Partner. Voortdurend wordt in overleg met alle Partners gekeken naar nieuwe toepassingen die geïmplementeerd kunnen worden om taken te vereenvoudigen en inzichtelijker te maken. Deze ondersteuning bieden wij aan doormiddel van ons Shop-in-shop principe. Vanuitgaande dat onze partners ondernemers zijn en geen werknemers, bepalen zij zelf waar zij behoefte aan hebben. Zo hebben wij diverse trainingen en sessies voor de partner waar hij gebruik van kan maken, zowel intern als bij externe partners. Onze nieuwe website zal dit gehele concept in alle facetten ondersteunen. Alle knowhow zoals een ondernemersplan, contracten, trainingen, business cards en gerelateerde informatie is hier voor de partner te vinden.

Het “Shop-in-shop concept” in een vogelvlucht:?
- begeleiding bij het ondernemingsplan
- begeleiding opstart onderneming?
- interne opleiding Partner
- externe trainingen en sessies
- ondersteuning in alle bedrijfsprocessen?
- blijvende conceptontwikkeling?
- advies en ontwerp flyers en drukwerk?
- ondersteuning bij reclame en marketing

Details:
- Exclusief rayon van ten minste 50.000 inwoners
- Entreefee afhankelijk van het rayon, vanaf 5.500 euro
- Franchisefee 650,= euro per maand
- Marketingfee 2% over de omzet
- Verwachte omzet is afhankelijk van het rayon, tussen de 85.000 en 250.000 euroReageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.