Universeel autobedrijf met 3 bruggen

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche:
Detailhandel Non-Food

Rechtsvorm:
Eenmanszaak

Soort bedrijf:
Autobedrijf, garage, materialen

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting:
0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond
Dit autobedrijf bestaat al 35 jaar en staat te koop i.v.m. leeftijd van de eigenaar en is bekend vanwege zijn kwaliteit en service bij zo'n 700 klanten.

Activiteiten van het bedrijf
De activiteiten bestaan uit, reparatie en de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s.

Onderscheidend vermogen
De onderneming wordt gekenmerkt door klantvriendelijkheid, flexibiliteit en snelle, professionele service.

Overig

Het autobedrijf heeft een zeer hoge servicegraad. Het autobedrijf heeft geen personeel en is goed winstgevend, mede door 1400 APK keuringen per jaar voor de particulier en bedrijven in de omgeving. Er worden nog steeds nieuwe klanten aangenomen en er zijn nog volop groeimogelijkheden.

Het autobedrijf is aangesloten bij Bovag, RDC en RDW. De locatie van de onderneming is Zuid-Holland. Het onroerend goed is in eigendom van de ondernemer, het bouwjaar is 1994 en is zeer goed onderhouden. De locatie is +1.550 m2 groot onderverdeeld in: een werkplaats van 195 m2 met 3 bruggen en een wasruimte en slipvangput + olieafscheider buiten, showroom van 165 m2, kantoor 40 m2, magazijn 50 m2, 1e verdieping 65 m2 magazijn (banden opslag). Buitenterrein van 1100 m2 en een hekwerk rondom van ruigrok.

De gehele overnamesom inclusief inventaris is € 549.000,- Verkoop heeft voorkeur, huur is bespreekbaar. De huidige ondernemer is bereid om, na goed overleg, nog even mee te blijven werken om alle activiteiten en relaties goed over te dragen.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.