08/12/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Europa

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Voor de verdere uitbouw van een succesvol concept zijn wij op zoek naar een master franchiser in Europa.


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is actief op het gebied van begeleiding van bedrijfsoverdrachten in Nederland, België, Duitsland en Spanje. In de landen waar de onderneming reeds actief is, worden twee concepten aangeboden, te weten: een aantal overnamesites waar vraag naar- en aanbod van bedrijven bij elkaar gebracht wordt, daarnaast beschikt de onderneming over een netwerk van franchisevestigingen verspreid over de landen die zich richten op de begeleiding van aankoop en verkoop van ondernemingen.


Onderscheidend vermogen

Het succes van dit concept is een resultaat van de optimale combinatie van een nieuwe technologie en internetapplicatie aan de ene kant met een traditioneel fusie- en overnamekantoor aan de andere kant. Dit is de reden dat wij zoeken naar uitbreiding van dit concept verder in Europa. Wij zijn op zoek naar samenwerkingspartners die het concept in Europese landen die nog niet bediend worden, weg te zetten. 


Overig

De master franchiser wordt verantwoordelijk voor het implementeren en uitbouwen van een internetportaal gerelateerd aan de reeds bestaande overnamesites alsmede de optie voor het opzetten van een kantorennetwerk in het betreffende land. Beschikt u over een sterk, nationaal netwerk, een brede kennis van zaken in het algemeen en voldoende kapitaal, dan kunt u contact met ons opnemen.


Online platform zoekt franchisenemer Europa
Regio
Europa
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
N.o.t.k.