27/06/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Kapper / Schoonheidsverzorging

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf
Ter overname aangeboden een zeer rendabel, dynamisch goedlopend Wellnesscentrum met schoonheidsinstituut, weightmanagement en fitness voor vrouwen. Dit leuke concept is gericht op schoonheidsbehandelingen, gewichtsmanagement en fitnesstraining voor vrouwen. De locatie is in een middelgrote bedrijvige plaats in Gelderland, gelegen op een aantrekkelijke locatie (geen industrieterrein) met eigen parkeervoorziening (250m2) en veel privacy.

Onderscheidend vermogen
Het betreft een groeikern met een verzorgingsgebied van ongeveer 80.000 personen. Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van 360 m2, de inrichting is luxueus en zeer compleet. Het betreft een huurpand met de bestemming maatschappelijke dienstverlening en beperkte uitbreidingsmogelijkheden. Dit biedt veel mogelijkheden. Te denken valt aan een fysiotherapiepraktijk met medische fitness, gezondheidscentrum, maar ook voortzetting of uitbreiding van de huidige activiteiten of het ontplooien van nieuwe activiteiten behoren tot de mogelijkheden.

Overig

Kortom, een aantrekkelijk bedrijf met veel potentie. Ter overname aangeboden is de goodwill en inventaris. Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.


Schoonheidsinstituut en fitness
Regio
Gelderland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
100.000 - 250.000