Schoonheidsinstituut en fitness

Gelderland

Algemene informatie

Branche:
Detailhandel Non-Food

Rechtsvorm:
V.O.F.

Soort bedrijf:
Kapper / Schoonheidsverzorging

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
Ter overname aangeboden een zeer rendabel, dynamisch goedlopend Wellnesscentrum met schoonheidsinstituut, weightmanagement en fitness voor vrouwen. Dit leuke concept is gericht op schoonheidsbehandelingen, gewichtsmanagement en fitnesstraining voor vrouwen. De locatie is in een middelgrote bedrijvige plaats in Gelderland, gelegen op een aantrekkelijke locatie (geen industrieterrein) met eigen parkeervoorziening (250m2) en veel privacy.

Onderscheidend vermogen
Het betreft een groeikern met een verzorgingsgebied van ongeveer 80.000 personen. Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van 360 m2, de inrichting is luxueus en zeer compleet. Het betreft een huurpand met de bestemming maatschappelijke dienstverlening en beperkte uitbreidingsmogelijkheden. Dit biedt veel mogelijkheden. Te denken valt aan een fysiotherapiepraktijk met medische fitness, gezondheidscentrum, maar ook voortzetting of uitbreiding van de huidige activiteiten of het ontplooien van nieuwe activiteiten behoren tot de mogelijkheden.

Overig

Kortom, een aantrekkelijk bedrijf met veel potentie. Ter overname aangeboden is de goodwill en inventaris. Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.