01/01/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Gezondheidszorg

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze onderneming heeft en bewezen concept voor interdisciplinaire zorgverlening in de afgelopen 8 jaar. Aangezien ondernemers van het concept niet de wens hebben om zelf op vele locaties tegelijk te moeten ondernemen is deze richting voor franchise ontstaan. De onderneming heeft zich in afgelopen 8 jaar door vele veranderingen in het speelveld zeer breed weten te ontwikkelen. Hiermee is de stabiliteit ook zeer sterk.


Activiteiten van het bedrijf

Doel van onderneming --> Uitbreidingsgebied van de instelling vergroten en bediening van grotere patiënt populatie. Producten en diensten Gezondheidszorg/ dienstverleningen voor chronisch zieken/pijn mensen. Binnen het concept bestaat een totale oplossing voor behandeling van deze patiënten groep. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door diverse disciplines in dienst of op zzp basis. De behandelingen zijn allen gericht op conservatieve therapeutische behandelingen.


Overig

Commerciële doelstellingen - Door expansie van het zorgproduct nationale dekking verkrijgen.

Wij zijn opzoek naar franchisenemers die ondernemend genoeg zijn om voor eigen rekening een bedrijfsvoering te kunnen voeren. Commerciële achtergrond en de wens om in de gezondheidszorg werkzaam te zijn is van belang. Financiering ? De fee is een percentage van de inkomsten. Indien franchise nemer financieel sterk genoeg is om op eigen kosten het nieuwe bedrijf te kunnen financieren heeft de voorkeur.


Zorgverlener zoekt franchisenemer
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
N.o.t.k.