Zorgverlener zoekt franchisenemer

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Gezondheidszorg

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
Vertrouwelijk

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond
Deze onderneming heeft en bewezen concept voor interdisciplinaire zorgverlening in de afgelopen 8 jaar. Aangezien ondernemers van het concept niet de wens hebben om zelf op vele locaties tegelijk te moeten ondernemen is deze richting voor franchise ontstaan. De onderneming heeft zich in afgelopen 8 jaar door vele veranderingen in het speelveld zeer breed weten te ontwikkelen. Hiermee is de stabiliteit ook zeer sterk.

Activiteiten van het bedrijf
Doel van onderneming --> Uitbreidingsgebied van de instelling vergroten en bediening van grotere patiënt populatie. Producten en diensten Gezondheidszorg/ dienstverleningen voor chronisch zieken/pijn mensen. Binnen het concept bestaat een totale oplossing voor behandeling van deze patiënten groep. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door diverse disciplines in dienst of op zzp basis. De behandelingen zijn allen gericht op conservatieve therapeutische behandelingen.

Overig

Commerciële doelstellingen - Door expansie van het zorgproduct nationale dekking verkrijgen.

Wij zijn opzoek naar franchisenemers die ondernemend genoeg zijn om voor eigen rekening een bedrijfsvoering te kunnen voeren. Commerciële achtergrond en de wens om in de gezondheidszorg werkzaam te zijn is van belang. Financiering ? De fee is een percentage van de inkomsten. Indien franchise nemer financieel sterk genoeg is om op eigen kosten het nieuwe bedrijf te kunnen financieren heeft de voorkeur.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.