09/05/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

ICT dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ter overname aangeboden / MBI gezocht voor een review platform voor professionals. Het betreft een Start up, echter wel één met veel potentie en met een ondernemer die al eerder succesvol is geweest. De ambitie is om marktleider te worden. De techniek is inmiddels stabiel, veilig en grotendeels gereed. Ook zijn de eerste pilots succesvol afgerond en lopen nu tevens de eerste offertes. De merknaam is geregistreerd en er loopt een patent aanvraag.


Activiteiten van het bedrijf

Het platform richt zich op: - werkzoekenden, zzp-ers en organisaties waarin professionals werken en waarbij een persoonlijke klantrelatie belangrijk is. De markt voor werkzoekenden (600.000 plus) en zzp-ers (1,2 mln) is groot te noemen en ook de bedrijfsmarkt trekt aan gezien de economische ontwikkelingen. De reden voor het zoeken naar een MBI partner (kan een individu maar ook een organisatie zijn) zijn de ambities qua marketing en wellicht later ook expansie naar het buitenland. Hier is salespower en kapitaal voor nodig.


Overig

Op dit moment is er geen personeel in dienst (enkel inhuur) en de onderneming is niet locatie gebonden. De ondernemer is betrokken en gecommitteerd en wil in 3 tot 5 jaar tijd hier een succes van maken. Hiertoe is de ondernemer bereid een gedeelte van zijn aandelen te verkopen. Het overnamebedrag is € 500.000,- gebaseerd op een 100% overname (de intentie is een gedeeltelijke overname). Ziet u mogelijkheden en kansen en wenst u meer informatie? Reageer en wij nemen contact met u op.


Review platform professionals zoekt MBI
Regio
Nederland
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
250.000 - 500.000