13/07/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Webwinkel

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Het platform matcht vraag en aanbod op de freelance/ZZP markt, maar kan ook vrij eenvoudig geschikt worden gemaakt voor matching in andere sectoren. Product is helemaal doorontwikkeld en staat sinds kort live in deze versie. De freelancer/ ZZP'er wordt goed in beeld gebracht bij opdrachtgevers en het contact is erg persoonlijk. Er zijn verschillende abonnementsvormen, waar de omzet uit wordt gehaald. Platform is gebouwd met nieuwste techniek en is makkelijk te koppelen aan andere (backoffice) systemen middels API's. Reden van verkoop is dat de huidige eigenaars zich willen focussen op hun andere onderneming. De BV heeft geen medewerkers in dienst.


Onderscheidend vermogen

Wat dit platform anders maakt is dat het de opdrachtgever meer en kwalitatief betere informatie krijgt over de freelancer en ook actief kan zoeken. Daarnaast is het selectie proces veel efficiënter.


Overig

Deze onderneming is interessant voor bedrijven die wat zien in multi-, omnichanneling, die hun dienstverlening ook online willen vermarkten en processen beter integreren. Dat kunnen dus bedrijven zijn zoals recruitmentbureaus, uitzendbureaus, maar ook andere vormen van dienstverlening waarbij matching van vraag en aanbod een rol speelt.


Freelance / ZZP platform
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000