Freelance / ZZP platform

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Webwinkel

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

Het platform matcht vraag en aanbod op de freelance/ZZP markt, maar kan ook vrij eenvoudig geschikt worden gemaakt voor matching in andere sectoren. Product is helemaal doorontwikkeld en staat sinds kort live in deze versie. De freelancer/ ZZP'er wordt goed in beeld gebracht bij opdrachtgevers en het contact is erg persoonlijk. Er zijn verschillende abonnementsvormen, waar de omzet uit wordt gehaald. Platform is gebouwd met nieuwste techniek en is makkelijk te koppelen aan andere (backoffice) systemen middels API's. Reden van verkoop is dat de huidige eigenaars zich willen focussen op hun andere onderneming. De BV heeft geen medewerkers in dienst.


Onderscheidend vermogen

Wat dit platform anders maakt is dat het de opdrachtgever meer en kwalitatief betere informatie krijgt over de freelancer en ook actief kan zoeken. Daarnaast is het selectie proces veel efficiënter.


Overig

Deze onderneming is interessant voor bedrijven die wat zien in multi-, omnichanneling, die hun dienstverlening ook online willen vermarkten en processen beter integreren. Dat kunnen dus bedrijven zijn zoals recruitmentbureaus, uitzendbureaus, maar ook andere vormen van dienstverlening waarbij matching van vraag en aanbod een rol speelt.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.