Sanitair en badkamer winkel met webshop

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Detailhandel Non-Food

Rechtsvorm:
V.O.F.

Soort bedrijf:
Wonen en slapen

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1000.000

Resultaat voor belasting:
100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
Sanitair en badkamerwinkel met webshop. Goedlopende sanitair zaak met showroom en webshop te koop. Sanitair speciaal zaak, gelegen in de Randstad. Met eigen webshop en website die veel traffic genereert naar de winkel, bovendien realiseert die zelf ook nog een leuke omzet. We bieden de consument het assortiment van a-z maar ook een aantal unieke en zeer onderscheidende producten. Hierbij is uiteraard ook de installatie een mogelijkheid. We hebben de winkel 10 jaar geleden opgezet met het oogpunt een unieke winkel formule neer te zetten en hiermee onderscheidend te zijn in de markt, met als einddoel een leuke zaak te kunnen verkopen. Ons hart ligt namelijk bij het opzetten van een onderneming. We hebben dan ook het gevoel dat het hier weer tijd voor is.

Onderscheidend vermogen
Ons bedrijf onderscheidt zich door middel van diverse exclusieve dealerschappen welke ook weer zorgen voor extra traffic en omzet.

Overig

We bieden een zeer rendabele zaak voor een overname kandidaat, waarbij de omzet met name online met wat inspanning gemakkelijk is uit te breiden en wij kunnen weer met frisse gedachten een nieuw avontuur gaan beginnen. De onderneming is interessant voor de startende ondernemer of ter uitbreiding. Er is momenteel 1,5 FTE aanwezig en optioneel tot overname. Levering wordt gedaan uit opslag komt rechtstreeks vanuit leverancier. Indicatie overnamebedrag (dit is incl. bedrag van ongeveer 150-250k aan openstaande orders, voorraad, showroominrichting etc. )Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.