16/05/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Wonen en slapen

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Activiteiten van het bedrijf

Sanitair en badkamerwinkel met webshop. Goedlopende sanitair zaak met showroom en webshop te koop. Sanitair speciaal zaak, gelegen in de Randstad. Met eigen webshop en website die veel traffic genereert naar de winkel, bovendien realiseert die zelf ook nog een leuke omzet. We bieden de consument het assortiment van a-z maar ook een aantal unieke en zeer onderscheidende producten. Hierbij is uiteraard ook de installatie een mogelijkheid. We hebben de winkel 10 jaar geleden opgezet met het oogpunt een unieke winkel formule neer te zetten en hiermee onderscheidend te zijn in de markt, met als einddoel een leuke zaak te kunnen verkopen. Ons hart ligt namelijk bij het opzetten van een onderneming. We hebben dan ook het gevoel dat het hier weer tijd voor is.


Onderscheidend vermogen

Ons bedrijf onderscheidt zich door middel van diverse exclusieve dealerschappen welke ook weer zorgen voor extra traffic en omzet.


Overig

We bieden een zeer rendabele zaak voor een overname kandidaat, waarbij de omzet met name online met wat inspanning gemakkelijk is uit te breiden en wij kunnen weer met frisse gedachten een nieuw avontuur gaan beginnen. De onderneming is interessant voor de startende ondernemer of ter uitbreiding. Er is momenteel 1,5 FTE aanwezig en optioneel tot overname. Levering wordt gedaan uit opslag komt rechtstreeks vanuit leverancier.


Sanitair en badkamer winkel met webshop
Regio
Nederland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
100.000 - 250.000