Goedlopende landelijke online autozoekmachine, zeer goede reputatie!

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
Eenmanszaak

Soort bedrijf:
Webwinkel

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het bedrijf heeft in de loop der jaren een zeer goede nationale reputatie opgebouwd met het online adverteren van gebruikte automobielen. Momenteel staan er circa 80.000 occasions online.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf hanteert al jaren vertrouwd auto adverteren tegen hoogste kwaliteitsgarantie en laagste prijsgarantie. Verder heeft het bedrijf vanaf 2010 jaarlijks nominaties ontvangen als beste en populairste website in de categorie automotive. 


Onderscheidend vermogen

Het succes hiervan blijkt uit de zeer gezonde en nuchtere exploitatie en heeft interessante toekomstmogelijkheden voor een ondernemer met de juiste ondernemersvaardigheden en vooral passie voor ambachtelijke kwaliteit en oprechte aandacht voor de klant. Het betreft al jarenlang een zeer winstgevend bedrijf met een zeer unieke url. Het bedrijf is niet plaatsgebonden en makkelijk verplaatsbaar. Door de samenwerking met dataleveranciers kan het bedrijf ieder autobedrijf in Nederland bedienen.


Overig

Om de huidige trouwe cliënten en toekomstige adverteerders nog beter van dienst te kunnen zijn wordt er gezocht naar een sterke overname kandidaat die de kwaliteit kan waarborgen en de site verder kan uitbreiden. Sterke commerciële- en communicatieve vaardigheden en een hart voor auto’s komen van pas bij het voortzetten en verder uitbouwen van dit mooie bedrijf. Het bedrijf heeft een grote hechte klantenkring.

Er wordt een jaarlijkse omzet behaald van € 125.000,-.

De vraagprijs voor deze succevolle onderneming bedraagt € 250.000,-.

Bij serieuze interesse nodigen wij u uit een afspraak maken voor een oriënterend gesprek over de mogelijkheden om dit succesvolle bedrijf voort te zetten.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.