Online autozoekmachine! Dit jaar wederom genomineerd voor beste website!

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
Eenmanszaak

Soort bedrijf:
Webwinkel

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ons bedrijf heeft in de loop der jaren een uitstekende nationale reputatie opgebouwd met het online adverteren van gebruikte automobielen. Momenteel staan er circa 85.000 occasions online. Ook dit jaar is ons bedrijf genomineerd als grote kanshebber voor beste en populairste website van Nederland bij de jaarlijkse "Website van het Jaar" verkiezingen! 


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf hanteert al jaren vertrouwd auto adverteren tegen hoogste kwaliteitsgarantie en laagste prijsgarantie. Verder heeft het bedrijf vanaf 2010 jaarlijks nominaties ontvangen als beste en populairste website in de categorie automotive. 


Onderscheidend vermogen

Het succes hiervan blijkt uit de zeer gezonde en nuchtere exploitatie en heeft interessante toekomstmogelijkheden voor een ondernemer met de juiste ondernemersvaardigheden en vooral passie voor ambachtelijke kwaliteit en oprechte aandacht voor de klant. Het betreft al jarenlang een zeer winstgevend bedrijf met een zeer unieke url. Het bedrijf is niet plaatsgebonden en makkelijk verplaatsbaar. Door de samenwerking met dataleveranciers kan het bedrijf ieder autobedrijf in Nederland bedienen.


Overig

Om de huidige trouwe cliënten en toekomstige adverteerders nog beter van dienst te kunnen zijn wordt er gezocht naar een sterke overname kandidaat die de kwaliteit kan waarborgen en de site verder kan uitbreiden. Sterke commerciële- en communicatieve vaardigheden en een hart voor auto's komen van pas bij het voortzetten en verder uitbouwen van dit mooie bedrijf. Het bedrijf heeft een grote hechte klantenkring. Er wordt een jaarlijkse omzet behaald van € 125.000,-

De vraagprijs voor deze zeer succesvolle onderneming bedraagt tussen de € 250.000,- en € 300.000,-. Er is geen overname van personeel. Er wordt al jaren gewerkt met ZZP'ers. Bij serieuze interesse nodigen wij u uit een afspraak maken voor een oriënterend gesprek over de mogelijkheden om dit succesvolle bedrijf voort te zetten.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.