Profiel nr. 64246

Goedlopende autozoekmachine, zeer goede reputatie!

13/03/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Webwinkel

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ons bedrijf heeft in de loop der jaren een uitstekende nationale reputatie opgebouwd voor het online adverteren van gebruikte auto's. Momenteel staan er circa 90.000 occasions online. Ook dit jaar is ons bedrijf genomineerd als grote kanshebber voor beste en populairste website van Nederland bij de jaarlijkse "Website van het Jaar" verkiezingen!  deze nominatie is ook ontvangen in 2010-2011-2013-2014-2015 en 2016.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf hanteert al jaren vertrouwd auto adverteren tegen hoogste kwaliteitsgarantie en laagste prijsgarantie. Daarnaast is er een adverteerder die verzekeringsvoorstellen doet en een aanbieder voor financiële producten. Het betreft een landelijk bekende autosite met dito bekendheid bij bezoekers en autobedrijven.


Onderscheidend vermogen

Het succes hiervan blijkt uit de zeer gezonde en nuchtere exploitatie en heeft interessante toekomstmogelijkheden voor een ondernemer met de juiste ondernemersvaardigheden en vooral passie voor ambachtelijke kwaliteit en oprechte aandacht voor de klant. Het betreft al jarenlang een zeer winstgevend bedrijf. Het bedrijf is niet plaatsgebonden en makkelijk verplaatsbaar. Door de samenwerking met dataleveranciers kan het bedrijf ieder autobedrijf in Nederland bedienen.


Overig

Om de huidige trouwe cliënten en toekomstige adverteerders nog beter van dienst te kunnen zijn wordt er gezocht naar een sterke overname kandidaat die de kwaliteit kan waarborgen en de site verder kan uitbreiden.

Sterke commerciële- en communicatieve vaardigheden en een hart voor auto's komen van pas bij het voortzetten en verder uitbouwen van dit mooie bedrijf. Het bedrijf heeft een grote hechte klantenkring. Er wordt een jaarlijkse omzet behaald van € 125.000,-

Er is geen overname van personeel. Er wordt al jaren gewerkt met ZZP'ers deze zijn bereid samen te werken met de overnamekandidaat.

De vraagprijs voor deze zeer succesvolle onderneming bedraagt tussen de € 200.000,- en € 250.000,-.  

Bij serieuze interesse nodigen wij u uit een afspraak maken voor een oriënterend gesprek over de mogelijkheden om dit mooie bedrijf voort te zetten en uit te breiden.


Afbeeldingen
Goedlopende autozoekmachine, zeer goede reputatie!
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
100.000 - 250.000