Innovatief luchtzuiveringsbedrijf

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche:
Industrie

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1000.000

Resultaat voor belasting:
0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

Innovatief "groen" luchtzuiveringsbedrijf te koop om groeipotentieel te kunnen realiseren. Het bedrijf levert hoogwaardige luchtzuiverende producten en airconditioning oplossingen voor mobiele toepassingen. We opereren in een groeiende industriële markt met goede product marges en mogen voor veel van onze klanten ook het onderhoud doen.


Overig

Door reeds gedane innovatie is er zeker groei potentieel wat in de huidige situatie onvoldoende benut wordt. We zijn in het bezit van alle nodige certificaten om onze doelgroep, oa bedrijven met wielladders, graafmachines, bulldozers en agrarische machines te kunnen bedienen. Onze klanten hebben te maken met het voldoen aan ARBO en milieu eisen / normen. Dit neemt aantoonbaar in grote mate toe. Naast volledige verkoop is ook een gedeeltelijke aandeeltransactie te bespreken waarbij de huidige eigenaar betrokken blijft samen met de nieuwe investeerder. Huidig personeel (4 FTE) gaat mee in geval van verkoop. Het bedrijf is gevestigd in een huurpand waarbij het huurcontract binnenkort verloopt, met optie maar geen verplichting tot verlenging.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.