Allround loodgietersbedrijf

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche:
Bouw

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Installatiebedrijf

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1000.000

Resultaat voor belasting:
0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

De bedrijfslocatie is centraal gelegen in de regio en beschikt over een kantoor, kantine, werkplaats en magazijn. Huur van de bedrijfslocatie is bespreekbaar. Het bedrijf kent een lange bestaansgeschiedenis en heeft een uitstekende regionale bekendheid. 


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is een allround loodgietersbedrijf, actief op zowel de zakelijke als particuliere markt. Naast de installatiewerkzaamheden (gawalo) vinden werkzaamheden plaats op het gebied van dakbedekking, zink- en loodwerkzaamheden. Ook het plaatsen van zonnepanelen behoort tot de werkzaamheden. Voornoemde werkzaamheden vinden voornamelijk in het Gooi plaats.


Overig

Buiten de eigenaar zijn 4 werknemers werkzaam, waarvan 3 allround loodgieter/installateurs en 1 parttime administratief medewerkster. Twee van de drie loodgieter/installateurs zijn al jaren bij het bedrijf werkzaam en de verkoper wil zekerheid dat deze loyale werknemers in dienst blijven. De verkoper is wegens gebrek aan opvolging op zoek naar een overnamekandidaat.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.