30/01/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Europa

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Per direct over te nemen een uitstekend onderhouden zeer goed lopende B&B (chambres d'hôtes) met mini-camping en woonboerderij in Midden-Frankrijk.


Activiteiten van het bedrijf

Direct bewoonbaar en prachtig landelijk gelegen met vele extra's. Zeer geschikt om werk en wonen te combineren. Ideale verblijfslocatie voor een doorreis naar het zuiden. De B&B met mini-camping bestaat uit:

  • Herberg met 4 kamers die pas gerenoveerd zijn (3 met eigen badkamer waarvan 2 familie-kamers en 1 kamer maakt gebruik van het sanitair van de mini camping 15 meter verderop)
  • Grote schuur met inpandig 2 kamers, 3 toiletten, 1 urinoir, 2 douches en 2 wasbakken voor de mini-camping die gerenoveerd is in 2015 alsmede een linnenkamer met professionele wasmachine en droger en kasten met linnengoed.
  • De woonboerderij bestaat uit een grote bovenverdieping met een berging, en een nieuwe (2017) badkamer, grote slaapkamer en een vide waar ook een bed staat en een eettafel. Beneden is een woonkamer met open haard. Dit alles is momenteel in de zomermaanden een gastenkamer. (dit hele gedeelte is gerenoveerd in 2017) Vervolgens is er beneden nog een slaapkamer, een langere hal, een hal voor de ingang en een badkamer (gerenoveerd 2016). Hier aan vast zit de serre (gerenoveerd najaar 2016). Er is ook een grote eetkamer (gerenoveerd najaar 2015) en een professionele keuken. Alle luiken zijn vernieuwd en opnieuw geschilderd in 2017
  • Op het complex bevinden zich vele extra’s zoals een tennisbaan, groot verwarmd zwembad (13x7 met alarm), 2x jacuzzi, nieuwe terrassen, jeux des boules en een kinderspeeltuin. Achterin de tuin bevindt zich een nieuwe barrelsauna met een relax huisje erbij en een vertrek voor personeel.
  • Parkachtige tuin met fruitbomen.

Onderscheidend vermogen

Bij de inboedel zijn o.a. inbegrepen: bedden, beddengoed, professionele wasmachine en droger, koel- en vrieskasten, trampoline, tafels, stoelen, enz.


Overig

De vraagprijs voor dit complex inclusief inboedel en goodwill is naar € 495.000. Een gedeelte privé lening is mogelijk. Al het houtwerk is in najaar 2016 opnieuw geverfd in een stijlvolle chique nieuwe kleur!  Reden van verkoop: eigenaren zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het is een zeer rendabel bedrijf, met mooie omzet! Onlangs in prijs verlaagd. Elk aannemelijk bod is welkom.


Afbeeldingen
Bed and Breakfast Midden-Frankrijk
Regio
Europa
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
250.000 - 500.000