31/07/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is een online verhuurder van springkussens in Nederland. Met uitgifte- en innamepunten verspreid over het land hebben klanten voor een lage prijs voor iedere gelegenheid een springkussen in de buurt en verhuurt al geruime tijd springkussens aan zowel particulieren als bedrijven. Bij grotere evenementen, een kinderfeest of gewoon in uw eigen tuin? Deze onderneming is de leverancier van speelplezier!
Eigenaar overweegt haar focus op andere activiteiten te leggen en staat open voor contact met potentiële overnamepartijen


Activiteiten van het bedrijf

Bedrijf verhuurt de springkussens, in samenwerking met haar partners. De partners geven een solide basis en verzorgen de opslag, uitgifte en inname van de kussens. De onderneming heeft de springkussens in eigendom en verzorgt en beheert de websites, inclusief het reserveringsprogramma en is verantwoordelijk voor afdoende marketingactiviteiten en de gehele administratieve afwikkeling. Springkussens worden aangeboden via diverse websites en via diverse websites per vestiging. Deze website (onderdeel van een overname) bevat een reserverings- en planningssysteem voor de verhuur. Met de partners is een samenwerkingsovereenkomst gesloten, waarin taken en verantwoordelijkheden zijn beschreven. De partners ontvangen per boeking een vergoeding. Uitgiftepunten bevinden zich in: - Almelo - Almere - Amersfoort - Amsterdam - Oss - Utrecht - Veenendaal - Venray 


Onderscheidend vermogen

De verwachte omzet over het jaar 2016 ligt in lijn met de omzet over 2015. Ongeveer 70% van de omzet wordt gerealiseerd in de maanden juni tot en met september. Voor 2017 wordt een groei in omzet verwacht. Om deze groei te kunnen realiseren is de voorraad springkussens in 2015 en 2016 verder uitgebreid en deels vernieuwd. Op een later moment kan een meer gedetailleerd inzicht worden gegeven in omzet, klanten etc. 


Overig

Springkussens: Er zijn ongeveer 85 springkussens beschikbaar voor verhuur. De springkussens zijn in eigendom en maken onderdeel uit van een mogelijke overnametransactie. Het aantal springkussens zal de komende maanden verder groeien (in bestelling).

Profiel overnamekandidaat: Overname van de activiteiten is uitermate geschikt voor ondernemers die affiniteit hebben met internet en graag willen doorpakken op een gestart bedrijf. Een ondernemer die voor een uitbreiding van de uitgiftepunten naar een solide landelijke dekking zorgt en daarmee de basis legt voor verdere groei van de activiteiten. Innovatie, klantgerichtheid en service staan centraal. De feitelijke uitgifte- en inname van de springkussens en de daarmee gepaard gaande klantcontacten worden door de partners verzorgd.

Structuur en vervolg overnameproces: Bij een overname worden de verhuuractiviteiten, inclusief het klantenbestand, de websites en de domeinnamen, de overeenkomsten met de partners, alsmede de springkussens overgedragen. Er is geen personeel in dienst. Tijdelijke begeleiding na overname is bespreekbaar. De prijs voor overname van voornoemde activiteiten en activa is nader te bepalen in overleg tussen partijen.


Onderneming in verhuur van springkussens
Regio
Nederland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
N.o.t.k.