laatst bijgewerkt op: 25-10-2016

Gezondheidscentrum / geneeskunde

  • PRINT
profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62459 09-08-2016 Dienstverlening Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 € 50.000 - € 100.000 € 150.000 - € 200.000 Eenmanszaak
Omschrijving

Te koop aangeboden een compleet gezondheidscentrum met geneeskunde.

Over het concept:
De onderneming helpt zowel volwassenen als kinderen om hun gezondheid terug te krijgen, te optimaliseren en te behouden. Wij zijn gespecialiseerd in het op een natuurlijke en gezonde manier verminderen van aanhoudende (chronische) klachten, zoals buikklachten, overgewicht (obesitas), diabetes (suikerziekte) en auto-immuunziekten. Dat doen we op basis van coaching, beweging-, voeding-en voedingssupplementen advies.
Daarbij vinden wij het belangrijk dat alles wat we doen wetenschappelijk onderbouwd is en werken daarbij uitsluitend met gespecialiseerde artsen en therapeuten. Met name het structureel oplossen van auto-immuunziekten is een onderscheidend karakter van de praktijk. Voor het achterhalen van de oorzaak van klachten maken we onder andere gebruik van gespecialiseerd laboratoriumonderzoek.

Over de aangeboden praktijk:
Het betreft de praktijk (in de omgeving Kennemerland) van de oprichter van het concept. We geven de voorkeur aan een gedreven arts / therapeut met brede kennis en ervaring die bereid is de werkzaamheden in de praktijk over te nemen. Alleen bent u zelf niet actief in deze richting en ziet u zelf mogelijkheden vanuit ervaring of interesse dan komen wij ook graag met u in contact.

De onderneming staat aan de vooravond van een verdere landelijke uitrol, waarbinnen de founder een zeer centrale rol zal gaan vervullen. Dit betekent dat hij zijn werk in de praktijk geleidelijk wil gaan overdragen.

Herken jij jezelf in het onderstaande profiel? Laten we dan snel kennismaken!

Vereisten hierbij zijn:
• Commercieel en ondernemende instelling
• Onderzoekend karakter

Vernieuwingsgerichtheid.
Wat we doen is volop in ontwikkeling. Nog niet alles ligt vast in een afgebakend stramien, wat betekent dat er ruimte is voor initiatief en nieuwe ideeën.

Richtprijs overnamebedrag : € 165.000,-

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29