laatst bijgewerkt op: 28-03-2017

Obligatie in aanleg glasvezelnetwerk

  • PRINT
profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60874 31-03-2015 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t.
Omschrijving

Aangeboden word de verkoop van obligaties voor een nog aan te leggen glasvezelnetwerk in een gemeente in Limburg welke op 1 maart jl. van start is gegaan.

Middels het uitgeven van obligaties wil de organisatie een deel van het benodigde eigen vermogen binnen halen. De coöperatie gaat dit doen door de verkoop van obligaties voordat de aanleg van het glasvezelnetwerk kan beginnen.

Afgelopen maand zijn via de website al diverse inschrijvingen ontvangen voor deze waardepapieren. De kopers krijgen een interessant rendement van vijf procent rente. De obligaties hebben een looptijd van 10 jaar. In totaal zal de organisatie twintig miljoen euro gaan investeren om in de gehele Limburgse gemeente en aangrenzend dorp een glasvezelnetwerk aan te leggen. Hierbij wordt glasvezel zowel binnen als buiten de bebouwde kom aangelegd.

De organisatie is een burgerinitiatief van de dorps- en wijkraden uit de gemeente. Hiervoor is een coöperatie opgericht, waarbij de klanten uit deze gemeente ook lid kunnen worden. In totaal betreft het circa 21.500 aansluitingen. Qua grootte en aanpak is dit burgerinitiatief uniek binnen Nederland”, aldus de initiatiefnemer. De klant- en ledenwerving loopt momenteel volop en voor de klanten zijn ook ledencertificaten verkrijgbaar.

Voor meer informatie over de investeringsmogelijkheden vragen wij u te reageren waarop wij u meer informatie zullen verstrekken.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29