24/06/2024 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Reclamebureau, communicatiebureau

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De activiteiten van de onderneming zijn in feite, weliswaar onder een andere naam, reeds opgestart in 1981. De onderneming is gedurende deze periode uitgegroeid tot een full-service communicatiebureau met een goede en gevestigde naam in de regio en daarbuiten. De activiteiten worden uitgevoerd vanuit een representatief (gehuurd) bedrijfspand met een zeer goede ontsluiting op een tweetal snelwegen.


Activiteiten van het bedrijf

De huidige activiteiten van de onderneming hebben zich toegespitst op het verzorgen van onder meer design en content, creatieve designs, drukwerk en printing, beurzen en events, webdesign, online marketing en van (audiovisuele)presentaties.  

De omzet van de onderneming wordt hoofdzakelijk gerealiseerd bij opdrachtgevers (o.m. in de sectoren electronics, healthcare, IT en telecom), waarvoor in meer of mindere mate terugkerende opdrachten worden uitgevoerd, in verschillende Europese landen w.o. Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.


Onderscheidend vermogen

Naast de DGA zijn er bij de onderneming 2 personen in vaste dienst, met als taken projectmanagement, DTP werkzaamheden en het onderhouden van de contacten met de klanten.

Daarnaast wordt er innig samengewerkt met een vast netwerk van business partners. Op deze manier kan kwaliteit en service van hoog niveau worden gegarandeerd aan de opdrachtgevers van de onderneming. De onderneming is in principe de totaal partner voor alle communicatieve uitingen en is een marketing-, reclame- en communicatiebureau dat het hele traject verzorgt; zowel online als offline en  van design tot realisatie.  

Bij de productie is reeds zoveel als mogelijk rekening gehouden met energie-efficiëntie en het werken met recyclebare materialen, zoals eco-vriendelijke inkten en duurzame folies.


Overig

Gelet op de leeftijd van de DGA en het feit dat er intern (noch binnen de familie noch bij de werknemers) geen opvolging voorhanden is, in combinatie met het streven de continuïteit van de onderneming te waarborgen, is besloten de onderneming in haar geheel (100%) ter verkoop aan te bieden.


Full-service communicatiepartner
Regio
Noord-Brabant
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.