Profiel nr. 108025

Producent Thermische Krimpmontage producten

07/06/2024 Geplaatst

Gevestigd in

Midden-Nederland

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Electrotechnische industrie

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is gespecialiseerd in ontwikkeling en productie van hoogwaardige krimpmontage producten met een eigen merklijn. Het product wordt gekenmerkt door nauwkeurige thermisch proces controle en gebruiksgemak. 80% van de omzet wordt gerealiseerd middels verkoop van standaardproducten die op voorraad worden geproduceerd en verkocht binnen het internationale netwerk, bestaande uit >20 landen wereldwijd. De overige 20% omzet wordt projectmatig gerealiseerd middels klant specifieke toepassingen binnen productielijnen, met name in automotive en mechanisatie gelieerde productieomgevingen. De onderneming heeft toonaangevende klanten.


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is ruim 30 jaar geleden opgericht door de huidige eigenaar en heeft zich ontwikkeld tot een A-leverancier met een dito A-merk in deze nichemarkt. Zowel product, terrein als pand ademen A-kwaliteit uit. Nagenoeg alle bewerkingen vinden in eigen beheer plaats middels een uitgebreid machinepark en een eigen nat-lakstraat.  Klantproceskennis is uitgebreid vastgelegd, ISO9001 & TÜV gecertificeerd, CE extern gecontroleerd. De onderneming is centraal gelegen in Nederland. Het pand is eigendom en energie neutraal.


Overig

Aangeboden wordt 100% van de aandelen in de vennootschap. Het management van de onderneming na transactie is grootendeels geborgd. Deze onderneming is interessant voor:  - Een strategische koper voor wie de onderscheidende marktpositie van de onderneming een aanvulling vormt op activiteiten in aangrenzende markten. - Een mechatronisch bedrijf op zoek naar een eigen of extra product en markt. - Een MBI kandidaat met kennis van de internationale markt en/ of mechatronica die de kansen herkent tot de verdere uitbouw van de onderneming.   DGA is op een leeftijd en positie gekomen afscheid te nemen van het bedrijf. De onderneming kan zich door ontwikkelen naar een volgende groeifase. Verkoop is op korte termijn in overleg mogelijk.


Producent Thermische Krimpmontage producten
Regio
Midden-Nederland
Branche
Industrie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.