Profiel nr. 107299

Goed lopend installatiebedrijf in Noord-Holland

19/12/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Ook interessant voor

 • Noord-Nederland
 • Oost-Nederland
 • Midden-Nederland
 • Zuid-Holland
 • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Bouw

Soort bedrijf

Installatiebedrijf

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Te koop aangeboden worden twee complementaire bedrijven. Het eerste bedrijf betreft een elektrotechnisch installatiebureau met veel verschillende disciplines en klanten. De klantenportefeuille is divers en bestaat uit particulieren, bedrijven, aannemers en overheden. Het installatiebedrijf bestaat al sinds 1967 en de huidige DGA heeft het bedrijf in 2005 overgenomen. Het tweede bedrijf betreft een groothandel in elektrische verwarmingssystemen. Deze onderneming bestaat al ruim 25 jaar en is sinds 2012 eigendom van de huidige DGA. De installatie van de systemen wordt uitgevoerd door het installatiebedrijf. De twee ondernemingen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en worden enkel in één combinatie aangeboden. 


Activiteiten van het bedrijf

De werkzaamheden van het installatiebedrijf zijn voornamelijk elektrotechnisch en installatietechnisch. Voor particulieren zijn de werkzaamheden het verplaatsen van een schakelaar tot het compleet renoveren van de installatie. Bij bedrijven zijn de werkzaamheden nieuwbouw, renovatie en onderhoud van de totale elektrotechnische installatie. Tevens zijn er een aantal industriële klanten waarbij het installatiebedrijf zorgt voor beheer en onderhoud aan het machinepark. De werkzaamheden voor aannemers zijn nieuwbouw en renovatie en zijn vaak in monumentale gebouwen. Voor overheden heeft het installatiebedrijf het beheer en onderhoud aan technische installaties zoals putkasten, straatkasten, (kerstboom)verlichting en fontein-installaties. De werkzaamheden van het tweede bedrijf bestaan uit de handel van elektrische verwarmingssystemen. Naast radiatoren, elektrische cv-ketels, boilers en terrasverwarmers levert het bedrijf ook wegdekverarmingsystemen, elektrische vloerverwarmingssystemen en sneeuw- en ijs-smelt-systemen.    


Onderscheidend vermogen

De activiteiten van de ondernemingen sluiten bij uitstek aan bij de huidige ontwikkelingen in de markt in het kader van duurzame verwarming. De combinatie van de twee ondernemingen zorgt voor synergie tussen de ondernemingen. Het is namelijk zo dat op locaties waarbij er elektrische verwarming wordt geplaatst er vaak ook elektrotechnische diensten worden uitgevoerd en vice versa. De aangeboden ondernemingen onderscheiden zich daarnaast door een juiste balans in praktisch en theoretisch opgeleid personeel.


Goed lopend installatiebedrijf in Noord-Holland
Regio
Noord-Holland
Branche
Bouw
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.