21/04/2024 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Fitnesscentrum, sauna, solarium

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is in juni 2022 opgericht. Vanaf de oprichting is de locatie volledig verbouwd tot het huidige spa centrum door ondernemer. Binnen de onderneming is 1 persoon werkzaam, die extern wordt ingehuurd. Bijzonderheden: Het bedrijfspand is in eigendom van ondernemer en wordt verhuurd aan de vennootschap. Koper zal het pand van ondernemer huren. In overleg met verkoper kan ook het bijbehorende vastgoed met gunstige ligging worden overgenomen. Vraagprijs bedraagt € 400.000 kosten koper en boven de spa bevindt zich een bovenwoning. Hierop heeft eigenaar een optie tot koop voor € 450.000 kosten koper. Het pand in zijn totaal is getaxeerd op € 1.090.000.    


Activiteiten van het bedrijf

Deze spa centrum privé biedt gasten een wereld van complete luxe en sereniteit. Als je binnenstapt kom je in een oase van rust om even te ontsnappen aan de buitenwereld. In juni 2023 is deze spa centrum gerealiseerd en is momenteel state of art. Men heeft twee spa ruimten privé voor verhuur. Deze spa ruimten zijn voorzien van whirlpool, infraroodsauna, stoomcabine, regendouches, tweepersoonsbed met geluidsinstallatie en TV om optimaal te ontspannen. Per ruimte kun je reserveren voor maximaal 6 volwassenen of kinderen uit het gezin. Men biedt hiervoor diverse arrangementen aan naar keuze. Retreat – trek jezelf terug uit het dagelijkse leven en leg de focus weer even helemaal bij jezelf.


Onderscheidend vermogen

Onderneming betreft een lopend bedrijf met klantenkring, state of art spa ruimten welke in 2022-2023 zijn gerealiseerd. 


Overig

Reden verkoop: Ondernemer heeft nog andere ondernemingsactiviteiten en wil zich hier volledig op gaan richten. Geschikt voor: Deze onderneming is interessant voor strategische kopers of MBI-kandidaten met kennis van deze sector. Voor geïnteresseerden is, na ondertekening van geheimhoudingsverklaring, nadere informatie beschikbaar.


Afbeeldingen
Spa centrum privé
Regio
Noord-Brabant
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
100.000 - 250.000