Profiel nr. 107021

Luxe trendy damesmodezaak met shop-in -shop & webshop

11/10/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Groningen

Ook interessant voor

  • Drenthe
  • Friesland
  • Overijssel

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Dames- en herenmode

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Een prachtig winkelconcept met luxe uitstraling en hoge servicegraad met merken in het midden tot hoog segment in het centrum van Groningen. Met reeds 15 jaar aan bestaansrecht heeft deze zaak een groot en stabiel klantenbestand opgebouwd en is het een begrip in de stad Groningen. Het bedrijf is in de loop de jaren met haar klanten meegegroeid en bedient nu een brede doelgroep.


Activiteiten van het bedrijf

De winkel heeft een grote shop-in-shop van een bekende retailer met zeer goede condities. Het omzetniveau is reeds jarenlang stabiel met nog zeker mogelijkheden tot groei in met name het online aandeel wat tevens de conversie in de winkel kan verhogen. Er staat een goed werkende webshop met mooie uitstraling met koppeling met platformen, de webshop vormt een gedegen aandeel in de omzet. Tevens is er een loyalty systeem waarmee klanten benaderd kunnen worden via emailmarketing en sms campagnes. Hiermee sparen klanten voor kortingen, zowel voor in de winkel als voor de webshop. De webshop heeft een tevens een goed converterende (lokale) werking  in de winkel. 


Onderscheidend vermogen

Naast de keuze voor het merkenpakket waarin een brede doelgroep bediend kan worden met een verschillend budget is de uitstraling van de winkel in combinatie met een prachtige webshop, de service en enkele unieke merken een combinatie wat je niet in andere winkels in de omgeving terug vindt. De shop-in-shop heeft een duidelijke en luxe uitstraling en positie, het merk is echter betaalbaar en kwalitief hoogwaardig. De goede voorwaarden met de leverancier maken dat de shop er altijd up to date uit ziet, dit maakt het geheel af en zorgt voor een goed rendement. 


Overig

Overnamevoorwaarden zijn bespreekbaar. Eventueel begeleiden van een startende ondernemer gedurende een bepaalde periode is mogelijk. 


Luxe trendy damesmodezaak met shop-in -shop & webshop
Regio
Groningen
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
N.o.t.k.