19/09/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Midden-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Reclamebureau, communicatiebureau

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

25 - 50

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Wij zijn begonnen als SEO/ Webdevelopmentbureau en zijn inmiddels een full-service digital agency. Wij zitten op 3 plekken in de Nederland en hebben meer dan 200 betalende partners. Doordat wij een technisch onderlegd team hebben, zijn wij niet afhankelijk van de developers van onze partners. Hierdoor kunnen wij vaak sneller resultaten behalen dan andere marketingbureaus. Wij hebben jarenlang zonder problemen gewerkt met maandelijkse opzegbaarheid, maar sinds kort begonnen met het verkopen van trajecten van minimaal een kwartaal. 


Activiteiten van het bedrijf

Wij zijn de marketing partner voor online succes. Onze expertise ligt bij het assisteren van bedrijven en organisaties op twee gebieden: het vergroten van conversies of het genereren van verkeer. Al onze services komen ten goede aan deze twee doelen. Onze klanten vinden deze aanpak vaak heel prettig en overzichtelijk. 

We bieden een scala aan onlinemarketingactiviteiten, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), socialmediamarketing, copywriting, webontwikkeling en linkbuilding. Deze diensten stellen ons in staat om op maat gemaakte marketingstrategieen te ontwikkelen die jouw specifieke doelen en behoeften ondersteunen. Ons proces begint met een grondige strategiebepaling, gevolgd door het opzetten van campagnes, continu monitoring en optimalisatie. Maandelijks ontvang je updates over de prestaties. 


Onderscheidend vermogen

Wij onderscheiden ons door onze unieke gestroomlijnde aanpak van online marketing. We schuwen niet om eerlijk te zijn, zelfs als dat betekent dat we soms nee moeten zeggen tegen potentiële klanten. 

We staan bekend als experts in het snel aanpassen aan de veranderende digitale wereld, omdat we nieuwe technologieën en trends omarmen en altijd relevant blijven. Ons succes ligt in ons vermogen om verschillende online segmenten te laten excelleren. 

We geloven sterk in het principe dat marketingplannen moeten worden afgestemd op de specifieke doelen en behoeften van elk segment. Veel bureau's slagen er echter niet in om dit op een processmatige manier aan te pakken. Wij werken met een ticketsysteem die ervoor zorgt dat elke strategie uniek is, maar elke klant dezelfde gestroomlijnde aanpak doorloopt.


Full Service Digital Agency
Regio
Midden-Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
2.500.000 - 5.000.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.