Profiel nr. 106377

Unieke speler in e-commerce software groeit hard - zoekt nog snellere groei met nieuwe kapitaal injectie

01/06/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

Sofware ontwikkeling

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Oorspronkelijk begonnen als een SaaS-oplossing voor webshops, heeft de softwareleverancier zich door samenwerkingen met PSPs en platforms ontwikkeld tot een vooraanstaande leverancier van white-label software. De eerste versie van hun product werd in 2022 gelanceerd, waarmee ze honderden webshops van dienst waren.

Door aandachtig te luisteren naar hun partners maakte de softwareleverancier in 2023 de overstap naar het white-label model. Dit leidde tot een snelle groei en een sterke match tussen hun product en de markt. Hun vooruitstrevende benadering en het vermogen om zich aan te passen aan de behoeften van hun klanten, hebben ervoor gezorgd dat ze zich hebben gevestigd als een leidende speler in de sector.


Activiteiten van het bedrijf

Op zoek naar een kansrijke investering? Een prominente softwareleverancier, gespecialiseerd in white-label fast checkouts, biedt een unieke gelegenheid om deel uit te maken van hun dynamische groei en succes.

Deze onderneming excelleert in de ontwikkeling en levering van white-label fast checkouts voor Payment Service Providers (PSPs) en platforms. In een korte tijdsperiode hebben ze al twee contracten weten te bemachtigen met vooraanstaande PSPs, en zijn ze in gesprek met meer mogelijke klanten. Hun recente overgang naar een white-label model heeft direct indrukwekkende resultaten opgeleverd, wat de sterke product-markt compatibiliteit illustreert.

De producten van de softwareleverancier vergemakkelijken online transacties, waardoor het aankoopproces in webshops soepeler verloopt. Het 'fast checkout' product is al een gevestigde naam in de markt. Er is een volledig inzichtelijke sales funnel beschikbaar die tevens het marktpotentieel van de onderneming toont. Met hun bewezen producten en sterke marktpositie biedt deze softwareleverancier een aantrekkelijke kans voor investeerders om in een snelgroeiende onderneming te investeren.


Onderscheidend vermogen

Waarom investeren?

  • Bewezen product-market fit met snelle groei en aantrekkingskracht op klantgebied
  • Innovatieve en schaalbare white-label softwareoplossingen voor de financiële sector
  • Getalenteerd en ervaren team met kennis van de markt
  • Duidelijke groeistrategie en solide toekomstperspectieven

Overig

Investering

Om onze groei verder te versnellen en nieuwe markten te betreden, zijn we op zoek naar een totale investering van €500.000, verdeeld over tickets van €100.000. 

Met deze 500k groeit deze partij verder in het aantal klanten en omzet om zo vervolgens in 2024 de volgende grote stap te maken. 

Informatie en documentatie

Bij interesse stellen wij graag uitgebreide documentatie beschikbaar, waaronder ons pitchdeck en financiële gegevens.. Hiermee krijg je een compleet beeld van onze onderneming, onze plannen en de potentiële ROI.

Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op! Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst in de wereld van checkouts.


Unieke speler in e-commerce software groeit hard - zoekt nog snellere groei met nieuwe kapitaal injectie
Regio
Nederland
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 500.000

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.