Profiel nr. 106238

MBI kandidaat gezocht voor een HR/SaaS oplossing

14/04/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

Platform / website

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze organisatie biedt een HR (Saas) oplossing in de vorm van een all-in-one tool voor middel- en grote bedrijven. De HR thema’s waar deze tool zich op richt zijn: Performance Management, Succession Planning, Feedback, Employee Experience. De tool kan in Nederland en/of in andere landen gebruikt worden. De tool is in twee talen beschikbaar; Nederlands en Engels. Op de tool zijn nog geen klanten / organisaties aangesloten. De target groep bedraagt organisaties tussen de 50 en 275 medewerkers. Het bedrijf is opgericht in juli 2021. De tool is in september 2021 live gegaan. Er is een animatiefilmpje en marketingmateriaal beschikbaar.  Op dit moment heeft de organisatie er een samenwerking met een sales organisatie opgestart voor naamsbekendheid en leads te genereren.


Activiteiten van het bedrijf

Het is een Saas oplossing. De organisatie gaat op basis van een licentie per gebruiker een overeenkomst aan met een looptijd van 24 maanden. De kosten worden op basis per gebruiker per maand berekend. Daarnaast zijn er eenmalige kosten zoals implementatie kosten is nader te bepalen en afhankelijk van de organisatie.


Onderscheidend vermogen

– Up market. – Target groep: vanaf 50 medewerkers – 275 medewerkers.


Overig

Gewenst type MBI kandidaat: Een ondernemende persoonlijkheid die de nodige track record heeft opgebouwd in het up-scalen en uitbouwen van start-ups. Heeft daarnaast de gewenste kennis heeft om een HR Saas oplossing in de markt te zetten en hier een organisatie om heen kan bouwen. De ideale kandidaat brengt kennis en kapitaal mee en helpt ook mee ondernemen, al dan niet met het aan boord brengen van expertise. De focusgebieden liggen initieel op; commercieel, marketing, operationeel en andere bedrijfsprocessen die hieraan gelinkt zijn. Vanzelfsprekend zijn andere ideeën c.q. aanpak meer dan welkom! Verwachtingen: Het opschalen van de organisatie op het gebied van sales, marketing en andere interne bedrijfsprocessen. Op de juiste manier dit bedrijf als merk laden in de markt en tegelijkertijd ook het aansluiten van nieuwe organisaties. Stap 2 is dan kijken naar de volgende fase en wat hier voor nodig is om daar te komen. De ideale kandidaat heeft meerdere malen start-ups naar een volgende succesvolle fase begeleidt en heeft de wens om voor langere tijd zich aan deze organisatie te verbinden. Het is een pre om ervaring te hebben in HR software.


MBI kandidaat gezocht voor een HR/SaaS oplossing
Regio
Nederland
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
N.o.t.k.