Profiel nr. 106238

MBI kandidaat gezocht voor een HR/SaaS oplossing

14/04/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

Platform / website

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze organisatie biedt een HR (Saas) oplossing in de vorm van een all-in-one tool voor middel- en grote bedrijven. De HR thema’s waar deze tool zich op richt zijn: Performance Management, Succession Planning, Feedback, Employee Experience. De tool kan in Nederland en/of in andere landen gebruikt worden. De tool is in twee talen beschikbaar; Nederlands en Engels. Op de tool zijn nog geen klanten / organisaties aangesloten. De target groep bedraagt organisaties tussen de 50 en 275 medewerkers. Het bedrijf is opgericht in juli 2021. De tool is in september 2021 live gegaan. Er is een animatiefilmpje en marketingmateriaal beschikbaar.  Op dit moment heeft de organisatie er een samenwerking met een sales organisatie opgestart voor naamsbekendheid en leads te genereren.


Activiteiten van het bedrijf

Het is een Saas oplossing. De organisatie gaat op basis van een licentie per gebruiker een overeenkomst aan met een looptijd van 24 maanden. De kosten worden op basis per gebruiker per maand berekend. Daarnaast zijn er eenmalige kosten zoals implementatie kosten is nader te bepalen en afhankelijk van de organisatie.


Onderscheidend vermogen

– Up market. – Target groep: vanaf 50 medewerkers – 275 medewerkers.


Overig

Gewenst type MBI kandidaat: Een ondernemende persoonlijkheid die de nodige track record heeft opgebouwd in het up-scalen en uitbouwen van start-ups. Heeft daarnaast de gewenste kennis heeft om een HR Saas oplossing in de markt te zetten en hier een organisatie om heen kan bouwen. De ideale kandidaat brengt kennis en kapitaal mee en helpt ook mee ondernemen, al dan niet met het aan boord brengen van expertise. De focusgebieden liggen initieel op; commercieel, marketing, operationeel en andere bedrijfsprocessen die hieraan gelinkt zijn. Vanzelfsprekend zijn andere ideeën c.q. aanpak meer dan welkom! Verwachtingen: Het opschalen van de organisatie op het gebied van sales, marketing en andere interne bedrijfsprocessen. Op de juiste manier dit bedrijf als merk laden in de markt en tegelijkertijd ook het aansluiten van nieuwe organisaties. Stap 2 is dan kijken naar de volgende fase en wat hier voor nodig is om daar te komen. De ideale kandidaat heeft meerdere malen start-ups naar een volgende succesvolle fase begeleidt en heeft de wens om voor langere tijd zich aan deze organisatie te verbinden. Het is een pre om ervaring te hebben in HR software.


MBI kandidaat gezocht voor een HR/SaaS oplossing
Regio
Nederland
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.