Profiel nr. 106188

Leverancier van marketing/promotiematerialen

31/03/2023 Geplaatst

Gevestigd in

West-Nederland

Ook interessant voor

Midden-Nederland

Algemene informatie

Branche

Groothandel

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onderneming welke marketing materialen, SWAG, premiums en merchandise bedenkt, ontwikkelt en levert voor bedrijven en organisaties, wereldwijd.

De onderneming bedenkt, ontwikkelt en levert markering materialen, SWAG (i.e. promotionele artikelen die gebruikt worden voor merkpromotie), premiums en merchandise voor bedrijven en organisaties, wereldwijd. De productie wordt uitbesteed. Naast persoonlijk contact, waarbij meegedacht wordt met klanten, zijn er een aantal websites waar producten via besteld kunnen worden.

Locatie:
 • Het kantoor is gevestigd in het noordelijke deel van het Randstedelijk gebied. De onderneming heeft tevens de mogelijkheid te beschikken over een uitvalsbasis in Azië (indien gewenst).
Personeel:
 • Naast de oprichter zijn er thans 6 medewerkers in dienst. De onderneming heeft daarnaast een groep vaste ZZP’ers voor een aantal activiteiten.

Activiteiten van het bedrijf
Klanten:
 • Het klantenbestand bestaat overwegend uit B-to-B internationale bedrijven (corporates), internationale organisaties, nationale en internationale beroepsverenigingen, beurs/congres/event organisatoren (o.a. Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, VS en Israël). De onderneming kent een hoge klanttevredenheidsscore (8,5).
Kansen:
 • Verdere groei – nieuwe klanten:
Uitbreiding in Europa:
 • Online verkopen uitbouwen (ook met meer talen toevoegen aan de sites)
Vergroting van de naamsbekendheid d.m.v. marketing.Financiële ontwikkeling:
 • Gelet op de activiteiten van de onderneming, zijn de jaren 2020 en 2021 sterk beïnvloed door COVID-19 beperkingen. De marktvooruitzichten zijn echter goed. Wereldwijd wordt er een CARG van 13,8% verwacht tussen 2021 en 2028. De onderneming zelf verwacht door de positieve ontwikkeling van de event- en MICE markt uiteraard ook meer vraag naar haar producten en diensten. Het eerste herstel laat zich in 2022 (c) al zien.

Overig
Reden van verkoop:
 • De huidige eigenaar is voornemens de onderneming te verkopen om zich te kunnen focussen op andere (zakelijke) activiteiten. Hij is bereid een goede overdracht in 2023 te faciliteren.
Transactie:
 • Aangeboden wordt 100% van de aandelen in de werkmaatschappij. De voorwaarden en condities zijn onderwerp van overleg. Het bedrijfspand is in de persoonlijke holding van de eigenaar ondergebracht en vormt in beginsel geen onderdeel van de transactie. Indien door koper gewenst is medeverkoop van het vastgoed onder passende voorwaarden bespreekbaar.
 • De potentiële koper dient in beginsel gezocht te worden binnen de doelgroep van bedrijven, groepen of investeerders die zich richten op aanpalende disciplines. De onderneming vormt een mooie aanvulling voor een strategische partij die zijn klantenkring, producten en diensten wil vergroten of verbreden. Een MBI met kennis en affiniteit van de markt is eveneens een optie.

Leverancier van marketing/promotiematerialen
Regio
West-Nederland
Branche
Groothandel
Type
Te koop aangeboden
Omzet
2.500.000 - 5.000.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.