29/03/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 250.000 - € 500.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Om voor de eigenaren ruimte te maken voor nieuwe activiteiten en uitdagingen worden de aandelen aangeboden van een vennootschap die recruitment verzorgt voor opdrachtgevers, actief in de vastgoedbranche. Opdrachtgevers zijn onder meer investment managers, projectontwikkelaars, consultancybedrijven, makelaars/taxateurs, vastgoedbeheerders en beheerders van VVE ’s. Voor deze opdrachtgevers worden matchende kandidaten gezocht en geplaatst voor vrijwel alle denkbare functies, zoals projectontwikkelaars, assetmanagers, technisch managers, bedrijfs- en woningmakelaars, propertymanagers, juristen, financieel specialisten tot aan facilitair medewerkers. De in 2022 gerealiseerde omzet bedroeg circa € 704.000 en de genormaliseerde EBITDA ligt rond de € 394.000. De omzet wordt volledig gerealiseerd met succes fees die regulier neerkomen op een percentage van het vaste bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld. In 2022 zijn bij 58 opdrachtgevers, vacatures ingevuld met een gemiddelde omzet van € 12.137 per klant. De “pijplijn” van medio maart 2023 toont een portefeuille met een omzetwaarde van een vergelijkbaar bedrag.


Activiteiten van het bedrijf

De dienstverlening is volledig digitaal en online en kan daarmee locatie onafhankelijk plaatsvinden. Wel heeft de onderneming een eigen kantoorruimte in een kantoorgebouw nabij Amsterdam. Er is sprake van een kortdurende huurovereenkomst, die naar keuze kan worden gecontinueerd of beëindigd. De vennootschap is verder vrij van schulden, heeft een lichte kostenstructuur, heeft geen verplichtingen wegens coronasteun en kan worden opgeleverd met het benodigde werkkapitaal, in overleg met de koper te bepalen.


Onderscheidend vermogen

Aan de onderneming zijn de twee eigenaren verbonden alsook een associate die via een inleenovereenkomst zelfstandig recruitment trajecten uitvoert. De onderneming is in staat om alle klantrelaties, pijplijninformatie, company pages op social media kanalen, contracten en beproefde werkwijzen over te dragen, zodat de activiteiten in continuïteit kunnen worden voortgezet. Voor de overdracht zullen nadere afspraken worden gemaakt en de huidige eigenaren zullen zo kort of zo lang als gewenst kunnen bijdragen aan een soepele en warme overdracht. Als dat voor beide partijen wenselijk is, dan staan de huidige eigenaren ervoor open om nieuwe uitdagingen aan te gaan voor of binnen de onderneming van de koper.


Overig

Belangstelling? Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie beschikbaar gesteld in de vorm van een informatiememorandum.


Recruiter met focus op vastgoedmarkt
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.