Profiel nr. 106179

MBI kandidaat gezocht voor VR en Gamification trainingen voor de schoonmaakbranche

02/10/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

Sofware ontwikkeling

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze onderneming bouwt op basis van VR en Gamification trainingen voor de schoonmaakbranche. Deze branche is gekenmerkt door personeelstekort, zeer laagopgeleid of moeilijk lerend personeel, dat steeds meer internationaal is, met een zeer hoog personeel verloop. Onze VR training is in vele talen beschikbaar, voorzien van games, waardoor deze mensen zeer belevend, leuk, intensief kunnen trainen.

In de eerste fase heeft ons bedrijf launching customers aan ons gebonden als adviseurs en ambassadeurs die hebben een inleg betaald en daarmee de bouw gefinancierd. Daarna hebben we omzet gegenereerd. In 2022 was dat 100K EUR. De prognose voor 2023 ligt op 300K – 450K EUR, afhankelijk van hoeveel er verkocht, dan wel geleased wordt.

Deze onderneming heeft een zusterbedrijf, wat exact hetzelfde doet voor de logistiek: Met VR-trainingen en simulatoren leveren we de tooling om mensen op te leiden tot hef en reachtruck en orderpick chauffeur. Beide bedrijven worden door dezelfde huidige en toetredende partner aangestuurd.


Activiteiten van het bedrijf

We verkopen een set met daarin de VR Hardware en daarna verlenen we een gebruiksrecht op de software op een pay per use basis.

Onze klanten zijn schoonmaakbedrijven en onze distributeurs zijn groothandelaren. Om de sales funnel goed op gang te krijgen voeren we veel acquisitiegesprekken met potentiële klanten. Bij vier distributeurs beginnen drie accountmanagers met onze propositie naar buiten te gaan naar hun klanten. Dit levert inmiddels tenminste 2 leads per week op. Tenslotte kan gemeld worden dat onze marketing machine (met externe specialisten op Landingpages, SEO, activiteit op Instagram en LinkedIn en LinkedIn lead generatie, beurzen en advertising in de vakpers) inmiddels is opgestart.


Onderscheidend vermogen
  • Branchekennis;
  • Uitstekende VR-expertise;
  • Zeer goed netwerk in de branche;
  • Eerste speler in deze markt;
  • Inmiddels bestaande klanten binnen alle stakeholder segmenten en 4 distributiepartners in Nederland

Overig

Gewenst type Partner:

Financieel, Operationeel

Verwachtingen van een nieuwe partner:

De toetredende partner wordt verwacht mee te bouwen aan de organisatie en deze vanuit de operatie te kunnen leiden, waardoor de oprichter eigenaar zich meer kan richten op de commercie.


MBI kandidaat gezocht voor VR en Gamification trainingen voor de schoonmaakbranche
Regio
Nederland
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000