Profiel nr. 106061

In prijs verlaagd: Ready to go Aziatisch vers-concept in upcoming winkelbuurt

05/09/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Utrecht

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Cafetaria, lunchroom

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Binnen anderhalf jaar na de start komt dit Aziatische versconcept op de markt. Het bedrijf is nagenoeg fonkelnieuw, de apparatuur zit nog in de garantieperiode en de winkelbuurt ondergaat een enorme metamorfose en neemt daardoor in aantrekkingskracht alleen maar verder toe.

Kwinkelier in Bilthoven ontwikkelt zich tot een modern en toekomstgericht winkelcentrum. Het heeft een gezonde mix van retail, horeca en wonen, én een parkeervriendelijk beleid. In het nieuwe gedeelte tegenover een vrolijke bloemist en naast een verfijnde keurslager bevindt zich dit bezorg- en afhaalconcept.


Activiteiten van het bedrijf

Het sprekende interieur heeft een industriële look met veel hout en metaal. Rondom de muren en ramen bevinden zich hoge stoelen om de Aziatische lekkernijen te nuttigen, of om bij afhaal even te wachten op de bestelling. Het merendeel van de omzet zit in afhaal en bezorgen. De bestellingen komen voor 80 procent binnen via de eigen website en voor slechts 20 procent via Thuisbezorgd. Er hoeft dus weinig commissie te worden afgestaan.

Onder het winkelcentrum bevindt zich een enorme parkeergarage, die geschikt is voor bijna 500 (!) voertuigen. Extra plezierig is dat parkeren gratis is. Dit zorgt voor veel aanloop overdag van winkel- en supermarktbezoekers. Daarnaast is op een paar honderd meter loopafstand het treinstation Bilthoven.


Onderscheidend vermogen

Dit vers-concept is af en ready to go, maar ook aanpasbaar aan elke gewenste keuken. Of het nou om pizza’s, spareribs, soepen, snacks of taco’s gaat, dit ruime pand biedt voldoende mogelijkheden voor een snelle wijziging of toevoeging.

  • Vraagprijs onderneming: € 45.000,=
  • Huurprijs bedrijfspand: € 31.595,=

Onder onderneming wordt verstaan: inventaris en bedrijfsinrichting en goodwill. Het is onder specifieke voorwaarden mogelijk de handelsnaam over te nemen. Voorschot leveringen en diensten per jaar € 1.190,= (dit betreft geen elektriciteit en water).

Promotiebijdrage winkelcentrum per jaar € 1.476,=


Afbeeldingen
In prijs verlaagd: Ready to go Aziatisch vers-concept in upcoming winkelbuurt
Regio
Utrecht
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 100.000