Profiel nr. 105998

Groepsaccommodatie met eigen woongedeelte

20/02/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Duitsland

Ook interessant voor

  • Drenthe
  • Overijssel

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Afbouw

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het geheel wordt te koop aangeborden i.v.m. de leeftijd van de eigenaar. Het pand ligt net over de grens in Duitsland in een zeer landelijke omgeving, maar in de buurt van een dorp en op rij afstand van Nederland (Coevorden) en enkele grote Duitse plaatsen. De groepsaccommodatie ligt op een zeer ruime kavel van iets meer dan 7.000 m2 waarvan plusmines 1.500 m2 als prive gebruikt wordt.

Vraagprijs 450.000 Euro.


Activiteiten van het bedrijf

Goedlopende groepsaccommodatie met eigen woongedeelte. Het woonhuis is deels onderkeldert, heeft 2 ruime slaapkamers en een ruime keuken. Badkamer met bad/ douche en toilet. Verder een zeer ruime woonkamer. Op het prive gedeelte staat een grote schuur die slechts deels door de eigenaar gebruikt wordt. Het prive grondstuk bedraagt c.a. 1.500 m2 De groepsaccommodatie is ingericht voor groepen tot 30 personen. Er zijn 6 tweepersoonskamers, waarvan 2 met eigen badkamer, 1 slaapzaal met stappelbedden en 1 kamer voor 6 personen. Er zijn in totaal 6 douches (waarvan 1 onderdeel is van een gehandicapten badkamer) en 9 toiletten. De groepsaccommodatie heeft een ruime keuken met eetzaal, daaraan vast zit een grote serre met houtkachel en een aparte kamer die als bar is ingericht. Buiten is veel ruimte voor recreatie.


Onderscheidend vermogen

De accommodatie is gelegen in zeer landelijke omgeving en biedt veel rust en ruimte aan de gasten. We hebben zowel Nederlandse als Duitse gasten. De volledige inventaris is bij de verkoop inbegrepen. U kunt dus zonder extra investering ons bedrijf overnemen. Op de schuur liggen 36 zonnepanelen, waarmee we jaarlijks meer stroom opwekken als dat we gebruiken. En op de boerderij liggen nog eens 5 zonnepanelen ter ondersteuning van het warme water. 

Op het prive gedeelte staan plusminus 15 fruitbomen en struiken die ons jaarlijks voorzien van het nodige gezonde voedsel. Verder nog een moestuintje en een kas.


Overig

We staan open voor biedingen vanaf 450.000,00 (Euro). De verkoopkosten zijn zowel voor rekening van de koper als verkoper, ieder 2%.


Groepsaccommodatie met eigen woongedeelte
Regio
Duitsland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
250.000 - 500.000