16/08/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Limburg

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het eetcafé is gelegen in het pittoreske Geijsteren. Ontstaan vanuit het café naast de kerk en uitgegroeid tot een eetcafé voor dorpsgenoten, toeristen en mensen uit Venray en omstreken. Het eetcafé is een begrip in de omgeving.

Na een hevige brand in 2021 zit ’t eetcafé nu in de nieuwbouwfase. Het pand van 125 jaar oud wordt in dezelfde stijl herbouwd, zodat het dorpsaanzicht blijft zoals het voor de brand was. Dit wordt gecombineerd met een nieuw gedeelte, zodat een combinatie ontstaat tussen oud vakwerk en een eigentijds uiterlijk. Het totaal nieuwe pand voldoet vanzelfsprekend aan alle nieuwe eisen. Binnen is ruimte voor ongeveer 100 zitplaatsen.

Geworteld in het dorp, is het echt een trefpunt, waar mensen uit het dorp samen gaan borrelen of een hapje eten. In de zomermaanden is het terras al vanaf ’s morgens vroeg een gemengd gezelschap van campinggasten, fietsers, wandelaars en de Geijsterse mensen. Vanuit één tafel, schuiven mensen steeds aan, zodat er uiteindelijk een lange tafel ontstaat voor jong en oud. Het terras biedt ruimte aan 100 terrasstoelen, midden in de dorpskern aan het plein.


Activiteiten van het bedrijf

Een eetcafé met horeca activiteiten.


Onderscheidend vermogen

Lokaal eetcafé met naamsbekendheid en nieuw interieur. Gelegen in een pittoresk dorp te midden van diverse knooppunten van wandel- en fietsroutes.

Overname exploitatie met inbreng in overleg

In overleg met koper wordt bekeken hoe de exploitatie van dit eetcafé wordt overgedragen. Het vastgoed wordt in beginsel door exploitant gehuurd en kan op termijn worden overgenomen.


Overig

Geschikt voor;

Wij zoeken voor de toekomst een enthousiaste uitbater van het nieuw opgebouwde eetcafé. Jullie willen met jullie enthousiasme en passie voor het horeca vak weer een mooi eetcafé in Geijsteren neerzetten. Je kunt hier de ideeën die je al een tijdje hebt eindelijk vorm gaan geven in je eigen bedrijf. Je ziet het eetcafé en Geijsteren als dé plek waar je dit kunt gaan waarmaken.

Je begrijpt of wil leren wat het is om je basis in een kleine gemeenschap te hebben, maar kijkt ook ver voorbij deze horizon naar ontwikkelingen in de (horeca-)wereld. Je zoekt de balans tussen wat goed is en zo kan blijven en versus nieuwe ontwikkelingen.

Interessante propositie voor een starter of ondernemer(s) met horeca ervaring

 


Eetcafe in Geijsteren zoekt exploitant
Regio
Limburg
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
0 - 100.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.