14/08/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is een beauty- en nagelsalon (90 m2), gelegen in een winkelcentrum. In 2018 casco opgeleverd en volledig ingericht als schoonheids- en nagelstudio. De onderneming is geschikt voor allerlei vormen van dienstverlening in de beautysfeer en voetverzorging. Er worden nu onder meer manicure- en pedicurebehandelingen gedaan. Ook kan men er terecht voor laserontharing, diverse gezichtsbehandelingen en permanente en gelegenheidsmake-up. Naast een grote behandelruimte voor de nagelsalon zijn er twee aparte behandelruimtes.

De salon is gevestigd op een A-locatie, in een winkelcentrum met diverse ondernemingen, waaronder twee supermarkten, een slijterij, bloemist, bakker en kledingwinkels. Er is volop ruimte om gratis te parkeren. De gemeente heeft ruim dertig duizend inwoners en het winkelcentrum is goed bereikbaar. 


Onderscheidend vermogen

Voordeel voor de koper is dat deze direct aan de slag kan in het pand: alle benodigdheden zijn op voorraad. De salon heeft een groot klantenbestand. Het is druk. De jaaromzet bedraagt €160.000 en is groeiend. Momenteel is er naast de eigenaar 1 FTE in dienst.

Het huidige klantenbestand geeft de onderneming potentie om dit uit te breiden en verder te groeien. De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een beauty- en/of nagelstudio die op zoek is naar uitbreiding. De huidige eigenaar is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. Het betreft een activatransactie. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie beschikbaar gesteld.  


Beauty- en nagelstudio Noord-Holland
Regio
Noord-Holland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
N.o.t.k.