Profiel nr. 105755

Bruidsmodespeciaalzaak op aantrekkelijke locatie in centrum van Breda

28/11/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Rechtsvorm

NV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze onderneming in Noord Brabant met een aantrekkelijk winkelgebied met regionale en landelijke aantrekkingskracht is een bijzonder. De winkel bestaat al langere tijd en heeft een uitstekende naam opgebouwd en heeft een landelijke bekendheid. Ook interessant door de regio's West Brabant, Midden Nederland, Zeeland en ook Belgie. De onderneming onderscheidt zich doordat er altijd is geïnvesteerd in groei en modernisering. De locatie is als sterk te omschrijven, goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.


Activiteiten van het bedrijf

Deze bruidsmodespeciaalzaak heeft een compleet aanbod om de dag van een bruidspaar perfect te laten verlopen. Naast een uitgebreide collectie bruidskleding inclusief accessoires, worden er bruidssluiers en trouwschoenen verkocht in het midden en midden hoog segment.


Onderscheidend vermogen

Deze bruidsmodespeciaalzaak heeft een sterk aanbod bruidskleding met onderscheidende A-merken. De onderneming heeft deskundige stylistes in dienst en eigen coupeuses. Er is daardoor sprake van een compleet aanbod onder één dak met sterke dienstverlening gericht op de persoonlijke wensen van de bruid.  


Overig

De onderneming is interessant voor zowel een startende ondernemer als een ondernemer die wil uitbreiden met een extra filiaal. Interne training door verkoper behoort tot de mogelijkheden.


Afbeeldingen
Bruidsmodespeciaalzaak op aantrekkelijke locatie in centrum van Breda
Regio
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.