Profiel nr. 105559

Investeringsmogelijkheden uniek concept met een eigen gemaakte mobiele app voor bezorging in elke branche

17/05/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

E-commerce

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Maak kennis met een revolutionair concept dat de manier waarop we bezorgdiensten ervaren volledig zal veranderen. Ons unieke concept draait om een eigen gemaakte mobiele app die niet alleen een efficiënte en gebruiksvriendelijke interface biedt, maar ook de mogelijkheid om bezorging aan te bieden voor elk bedrijf in elke branche. Laten we in de details duiken en ontdekken waarom dit concept zo onderscheidend en veelbelovend is.


Activiteiten van het bedrijf

Het probleem:
We kennen allemaal de uitdagingen waarmee bedrijven te maken hebben bij het organiseren van bezorging. Of het nu gaat om een restaurant dat maaltijden wil bezorgen, een kledingwinkel die kleding naar klanten wil verzenden, of een elektronicawinkel die producten aan huis wil leveren - het opzetten van een efficiënt bezorgsysteem kan complex en kostbaar zijn. Veel bedrijven hebben niet de middelen, technische expertise of het logistieke netwerk om dit zelfstandig te doen.

Ons unieke concept:
Hier komt ons unieke concept om de hoek kijken. Met onze eigen gemaakte mobiele app bieden we een alles-in-één oplossing voor bezorging in elke branche. Bedrijven kunnen onze app gebruiken om hun bezorgdiensten te organiseren, ongeacht hun grootte of branche. Of het nu gaat om een klein lokaal bedrijf of een grote multinational, wij hebben de tools en technologie om een soepele en efficiënte bezorging te faciliteren.


Onderscheidend vermogen

Hoe het werkt:
Onze mobiele app biedt bedrijven de mogelijkheid om hun producten en diensten te integreren en aan te bieden via ons platform. Klanten kunnen de app gebruiken om bestellingen te plaatsen en te betalen, en ze kunnen de bezorging volgen in realtime. We gaan ons bezorgnetwerk zorgvuldig opbouwen en gaan partnerships met betrouwbare bezorgers in verschillende regio's aanbieden. Hierdoor kunnen we snelle en betrouwbare bezorging garanderen, waarbij bedrijven zich geen zorgen hoeven te maken over logistieke uitdagingen.

Voordelen voor bedrijven:
Onze app biedt verschillende voordelen voor bedrijven. Allereerst bieden we hen de mogelijkheid om hun bereik te vergroten en nieuwe klanten te bereiken door bezorging aan te bieden. Dit opent de deur naar nieuwe verkoopmogelijkheden en groei. Bovendien zorgt ons geoptimaliseerde logistieke systeem ervoor dat bedrijven kunnen profiteren van efficiënte bezorging, waardoor ze kosten kunnen besparen en klanttevredenheid kunnen vergroten.


Overig

Met ons unieke concept en eigen gemaakte mobiele app voor bezorging in elke branche willen we een revolutie teweegbrengen in de bezorgdiensten. We bieden bedrijven de tools en technologie.


Investeringsmogelijkheden uniek concept met een eigen gemaakte mobiele app voor bezorging in elke branche
Regio
Nederland
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.