Profiel nr. 105430

Kleinschalig goed renderend marketing bureau

18/10/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Ook interessant voor

Overijssel

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Reclamebureau, communicatiebureau

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het betreft een fris marketingbureau die in de huidige B.V.-vorm 3 jaar bestaat en bekend staat als een duurzaam bureau met doordachte strategie en creativiteit. Gedreven door efficiënte marketing en technologie heeft het bedrijf zich als startup gespecialiseerd in circulair innoveren en duurzaam ondernemerschap ten dienste van zowel bedrijven met een duurzaam product als bedrijven die meer zichtbaarheid wensen te geven aan hun duurzaamheidsinitiatieven om zo een nieuwe - veelal jongere dynamische - doelgroep aan te trekken.  

De founder/ondernemer/eigenaar is een echte innovator die de afgelopen jaren succesvol gewerkt heeft aan een stevige basis in de bedrijfsprocessen en bestendige winstgevendheid waardoor de nieuwe eigenaar goed in staat wordt gesteld het bedrijf voort te zetten en in korte tijd op te schalen. 

De eigenaar wil zijn aandacht in de nabije toekomst volledig gaan vestigen op een nieuw (niet concurrerend) door hem opgericht bedrijf. Hij is op zoek is naar een koper/opvolger die het bedrijf verder laat groeien en de aandacht geeft die het verdient om verder op te schalen.


Activiteiten van het bedrijf

De aangeboden diensten bevinden zich op het gebied van merkstrategie, marketing automation, digitale marketing, content marketing, social media en growth marketing tot creatieve campagnes, met krachtige sustainability en innovatieve technologieën die morgen het verschil maken voor klanten bij het opbouwen van een waardevolle relatie met hun “sustainable” doelgroep en in die context een competitief voordeel ontwikkelen.


Onderscheidend vermogen

De ondernemer is 100% eigenaar van de aandelen. Hij is eenvoudig vervangbaar zonder omzetverlies. De onderneming is derhalve niet afhankelijk van de ondernemer hetgeen de onderneming eenvoudig overdraagbaar maakt. Het internationale personele team werkt grotendeels remote en bestaat uit 3 personen in hun eigen specialisatie; mediaspecialist, grafisch designer en een copywriter (freelance). Daarnaast werkt de ondernemer parttime voor het bedrijf. Iedereen werkt vanuit zijn/haar eigen “kantoor aan huis omgeving”. 


Overig

Het netwerk van de onderneming biedt veel commerciële groeikansen waardoor het bedrijf in korte tijd is op te schalen; ook op internationaal niveau. 

Door het internationale karakter van het bedrijf, kunnen klanten worden geworven over de hele wereld, waarbij de focus nu nog vooral op Nederland en Europa ligt. 

Ook medewerkers worden internationaal geworven waardoor er geen gebrek zal zijn aan gekwalificeerd personeel. 

Deze propositie is vooral interessant voor een (strategische) ondernemer met een marketing achtergrond die veel voldoening haalt uit B2B (marketing)werk. Ook is dit profiel interessant voor een financiële koper/ investeerder die direct een goed rendement op zijn investering wil behalen en bijvoorbeeld zijn/haar eigen team kan inzetten (buy and build strategie). De potentiële koper dient voldoende affiniteit met de branche te hebben en over voldoende financiële middelen te beschikken.  


Kleinschalig goed renderend marketing bureau
Regio
Gelderland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
250.000 - 500.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.